Oι παλιοί Μακ και Ροντρίγκες μπορεί να γίνουν νέοι αν...

Μέσα σε διάστημα έξι μηνών, έφεραν στα ταμεία του ΠΑΟΚ κοντά στα 7.000.000 Ευρώ και είδαν τα συμβόλαιά τους να τριπλασιάζονται. Και οι δυο ήταν επιλογές των προπονητών που τους ήθελαν στις ομάδες τους. Ο ένας εκ των δυο προπονητών απολύθηκε και ο άλλος μάλλον... μετράει μέρες. Θα ξαναβγουν στην αγορά; Υπάρχει κάποιος που θα τους έφερνε εκ νέου στην Σούπερ Λιγκ; Σκέφτονται καθόλου την Ελλάδα;

Oι παλιοί Μακ και Ροντρίγκες μπορεί να γίνουν νέοι αν...
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ρόμπερτ Μακ βρέθηκε το καλοκαίρι του 2016 στην Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, με τον τεχνικός της Μιρτσέα Λουτσέσκου να ακούει τον άλλοτε συνεργάτη του στην Σαχτάρ Ντόνετσκ και να βάζει στα ταμεία του ΠΑΟΚ 3.500.000 Ευρώ. Ο Σλοβάκος επιθετικός έγραψε 27 συμμετοχές με 6 γκολ και 5 ασίστ με την φανέλα της Ρωσικής ομάδας. Η αλλαγή τεχνικής ηγεσίας στην Ζενίτ ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ημέρες, καθώς ο Λουτσέσκου απομακρύνθηκε, μπορεί να αλλάξει και τα δεδομένα στις σχέσεις του Μακ με την Ζενίτ.

Ο Γκάρι Ροντρίγκες βρέθηκε τον Ιανουάριου του 2017 στην Γαλατάσαραϊ, με τον τεχνικό της Ιγκόρ Τούντορ να του ζητά να συνεργαστούν εκ νέου και να βάζει στα ταμεία του ΠΑΟΚ 3.400.000 Ευρώ (έστω και σε δόσεις που καθυστερούν να δοθούν) . Ο Αφρικανός εξτρέμ έγραψε 17 συμμετοχές με 2 γκολ και 3 ασίστ με την φανέλα της Τουρκικής ομάδας. Ο Ιγκόρ Τούντορ δεν περνάει και τις καλύτερες μέρες του στην Τουρκία. Δύσκολα θα... σώσει το κεφάλι του, με ό,τι αυτό συνεπάγεται και για τους παίκτες που έχουν τη “σφραγίδα” του .

Και... τώρα αρχίζουν τα ερωτηματικά. Υπάρχει περίπτωση να δούμε εκ νέου κάποιον εκ των δυο στην Σούπερ Λιγκ; Τα οικονομικά δεδομένα είναι ξεκάθαρα. Οι μόνες ομάδες που δίνουν συμβόλαια που θα ήθελαν Μακ και Ροντρίγκες είναι ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ Για τους ίδιους τους παίκτες είναι ακόμα νωρίς να σκεφτούν το οτιδήποτε καθώς οι καταστάσεις στις ομάδες τους είναι ρευστές.

Στον ΠΑΟΚ δεν φαίνεται να υπάρχει κάποια σκέψη για επιστροφή τους, ενώ ο Ολυμπιακός θα πρέπει πρώτα και εκείνος με τη σειρά του να βρει προπονητή. Ο τρόπος με τον οποίο έχει μιλήσει στο παρελθόν ο Ρόμπερτ Μακ για τον Ολυμπιακό είναι τέτοιος που αφήνει μικρό “παράθυρο” ενώ για τον Γκάρι Ροντρίγκες υπήρχαν δημοσιεύματα που ανέφεραν πως οι ερυθρόλευκοι ρίχνουν “κλεφτές ματιές”, αλλά μέχρι εκεί.

ΤΣΑΚ

News 24/7

24MEDIA NETWORK