Οι Ρώσοι έστειλαν πίσω στην Τούμπα τον Μακ!

Ο Ρόμπερτ Μακ ζήτησε μέσω Instagram να γυρίσει στην Τούμπα και ίσως η επιθυμία του γίνει πράξη αν λάβει κανείς υπόψη δημοσίευμα που κάνει λόγο για συμφωνία Ζενίτ-ΠΑΟΚ!

Πέρασε δύο χρόνια στη Super League με τον ΠΑΟΚ και φαίνεται πως ήταν αρκετά για να αγαπήσει την ομάδα της Θεσσαλονίκης ο Ρόμπερτ Μακ, ο οποίος μετά από μία σεζόν στην Ζενίτ δεν κρύβει την επιθυμία του να ξαναγίνει κάτοικος... Τούμπας.

"Φέρτε με πίσω", ήταν το μήνυμά του το μεσημέρι της Τετάρτης μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Instagram, κατά τη διάρκεια των διακοπών που κάνει στην Σαντορίνη, και το εντυπωσιακό είναι πως ίσως η ευχή του γίνει άμεσα πράξη.

Get me back

A post shared by Robert Mak (@robertmak29) on

 

Και αυτό γιατί ρωσικό δημοσίευμα που είδε το φως της δημοσιότητας το βράδυ της Τετάρτης φέρνει την ομάδα της Αγίας Πετρούπολης να έχει έρθει σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ για την επιστροφή του 26χρονου Σλοβάκου μεσοεπιθετικού, με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο!

Λέτε το δημοσίευμα να έχει βάση και να αρχίσει σιγά σιγά να προβάρει τα ασπρόμαυρα ο πρώην παίκτης του "Δικεφάλου του Βορρά";