Οι Σουηδέζες κάνουν... χαλάστρα στον ΠΑΟΚ

Δύο Σουηδούς ποδοσφαιριστές έχει πεισμώσει τα φέρει στην Τούμπα η οικογένεια Σαββίδη, ωστόσο αμφότερες οι περιπτώσεις παρουσιάζουν το ίδιο... συζυγικό προβληματάκι. Όχι ότι δεν τους αρέσει η Ελλάδα και το χρήμα του Ιβάν, αλλά προτιμούν Αθήνα, λένε...

Sweden's Marcus Berg, left, fights for the ball with South Korea's Jang Hyun-soo during the group F match between Sweden and South Korea at the 2018 soccer World Cup in the Nizhny Novgorod stadium in Nizhny Novgorod, Russia, Monday, June 18, 2018. (AP Photo/Petr David Josek)
Μάρκους Μπεργκ AP PHOTO/PETR DAVID JOSEK

Στην "SPORTDAY" και στη στήλη του "Ο ΤΡΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ"... ανακατεύεται στα οικογενειακά των Μπεργκ και Βερνμπλούμ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι δύο Σουηδοί δεν είναι αρνητικοί να συνεχίσουν τις καριέρες τους στον ΠΑΟΚ, ωστόσο δέχονται πιέσεις εκ των έσω!

Τι εννοούμε; Ότι η Ζοζεφίν του Μάρκους και η Νίνα του Πόντους δεν... ψήνονται για Θεσσαλονίκη. Ειδικότερα η πρώτη που ξέρει από Ελλάδα, φέρεται σύμφωνα με το ρεπορτάζ της στήλης να επηρεάζει τη δεύτερη αρνητικά για την προοπτική της Θεσσαλονίκης.

Για τον Βέρνμπλουμ, παράλληλα, γράφεται πως η Νίνα έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην απόφασή του ν' αφήσει τη Μόσχα και τη ΤΣΣΚΑ, εκεί που ήταν... τσάρος με όλες τις ανέσεις.

News 24/7

24MEDIA NETWORK