Παίκτης του Ολυμπιακού έκανε "like" σε ποστ υπέρ του Σαββίδη

Παίκτης που ανήκει στον δυναμικό του Ολυμπιακού πήρε θέση υπέρ του Ιβάν Σαββίδη με... like που πάτησε σε αποθεωτικό ποστάρισμα ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, για τον ιδιοκτήτη του "δικέφαλου του βορρά" (φωτογραφία).

SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
koulouris EUROKINISSI

Υπάρχει ποδοσφαιριστής που υπέγραψε στον Ολυμπιακό το 2015, πλησιάζει τα 31 του χρόνια, όμως δεν έχει φορέσει ακόμα τη φανέλα των πρωταθλητών Ελλάδας σε επίσημο αγώνα, αφού έχει δοθεί δανεικός σε τρεις διαφορετικές ομάδες!

Όλα ξεκίνησαν τον Γενάρη του 2015. Οι "ερυθρόλευκοι" είχαν ξεχωρίσει τον, τότε, άσο του Παναιτωλικού και αφού πήραν το ΟΚ του Βίτορ Περέιρα, προχώρησαν στη μεταγραφή του, ύψους 600.000€, με τον Νικολά Μαρτίνες να υπογράφει τετραετές συμβόλαιο!

Ο Αργεντινός πήρε μέρος στην προετοιμασία του Ολυμπιακού το καλοκαίρι, όμως κόπηκε από τον Μάρκο Σίλβα και τη σεζόν 2015-2016 φόρεσε τα χρώματα της Ανόρθωσης έχοντας για συμπαίκτη τον Ευθύμη Κουλούρη, ο οποίος αγωνιζόταν επίσης δανεικός, αλλά από τον ΠΑΟΚ. Οι δυο τους έγιναν καλοί φίλοι και φυσικά ακολουθούν ο ένας τον άλλο στο Instagram.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού δεν πείσθηκαν ποτέ για την αξία του Μαρτίνες και γι΄αυτό δόθηκε εκ νέου δανεικός σε Γουέστερν Σίδνεϊ και Απόλλωνα Λεμεσού!

Μέχρις εδώ τίποτα το... περίεργο. Έλα όμως που ο επιθετικός του ΠΑΟΚ ανέβασε ποστάρισμα στο λογαριασμό του την Τετάρτη υπέρ του Ιβάν Σαββίδη και ο... ερυθρόλευκος Νικολά Μαρτίνες του χάρισε το "like" του!

Δεν γνωρίζουμε αν του... ξέφυγε εκ παραδρομής ή αν θέλησε απλά να στηρίξει τον πρώην συμπαίκτη του, είναι κάτι πάντως που... συζητήθηκε.

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΚΑΙ ΤΟ LIKE

" Εσύ ήσουν αυτός που μας έμαθες τι θα πει οικογένεια. Εσύ μπήκες μπροστά για εμάς σε όλα. Εσύ μας στήριξες σε κάθε δύσκολη στιγμή μας. Εσύ μας έμαθες τι θα πει δύναμη, μαχητικότητα. Εσύ μας χάρισες υπερηφάνεια και πολλά ακόμα που εμείς τα ξέρουμε καλύτερα από τον καθένα.

Τώρα είναι η σειρά μας να σου πούμε πως για μας δεν είναι απλά ο Ιβάν Σαββίδης, είσαι ο δικός μας Ιβάν, ο "πατέρας" μας, ο φίλος μας, ο ηγέτης μας! Είμαστε μαζί σου!"

Παίκτης του Ολυμπιακού έκανε "like" σε ποστ υπέρ του Σαββίδη

Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK