Παμψηφεί εκτός ECA ο ΠΑΟΚ!

Η Ομοσπονδία Ευρωπαϊκών Συλλόγων απέβαλε με... συνοπτικές διαδικασίες τον ΠΑΟΚ από τους κόλπους της, χωρίς το θέμα να απασχολήσει τη Γενική Συνέλευση αρκετή ώρα. Ποιο ήταν το σημείο που "σόκαρε" τα μέλη και πήραν αυτή την απόφαση.

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
vieirinhia paok aek EUROKINISSI

Ομόφωνα ψηφίστηκε από τη Γενική Συνέλευση της ΕCΑ στη Ρώμη η ποινή εξόδου του ΠΑΟΚ από τους κόλπους της.

Το θέμα, που έτσι και αλλιώς είχε συμπεριληφθεί στην ημερησία διάταξη, συζητήθηκε προς το τέλος της Συνέλευσης χωρίς να απασχολήσει πολύ (σε μάκρος χρόνος) τους εκπροσώπους των ομάδων.

Διαβάστηκε το σχετικό κείμενο και χωρίς να διατυπωθούν αντιρρήσεις ή επιφυλάξεις εγκρίθηκε ομόφωνα. Ο ΠΑΟΚ είναι μέχρι νεωτέρας suspended, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορεί να ξαναγίνει μέλος τους επόμενους μήνες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτό που μέτρησε περισσότερο στο να περάσει ομόφωνα η πρόταση τιμωρίας είναι η τηλεοπτική εικόνα που έκανε το γύρου κόσμου αστραπιαία μέσω του διαδικτύου.

Η εισβολή του Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος οπλοφορούσε, δεν άφησε περιθώρια, αφού άλλωστε ήταν ένα γεγονός που σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως και στα πηγαδάκια που σχηματίστηκαν στο περιθώριο των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης.

Ν.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK