Παρέα με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο ο Κουλούρης

Η πίστη της μητέρας του Ευθύμη Κουλούρη στις δυνατότητες του γιου της αποτυπώνεται με τον καλύτερο τρόπο σε μία φωτογραφία που ανάρτησε στο facebook.

Παρέα με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο ο Κουλούρης

Ο Ευθύμης Κουλούρης έχει κερδίσει τους φίλους του ΠΑΟΚ στο ξεκίνημα της καριέρας του στην ανδρική ομάδα του "Δικεφάλου". Σε τέσσερις ολιγόλεπτες συμμετοχές έχει σκοράρει τρία γκολ και δείχνει ότι με αφοσίωση σε αυτό που κάνει και, φυσικά, δουλειά τα επόμενα χρόνια θα μπορέσει να πρωταγωνιστήσει με την φανέλα του "Δικεφάλου".

Φυσικά, η οικογενειά του βρίσκεται δίπλα του σε κάθε βήμα του και, φυσικά, πιστεύει όσο κανείς άλλος στις δυνατότητές του. Απόδειξη αυτού, η φωτογραφία που ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook η μητέρα του Ευθύμη Κουλούρη Αυγή Μαλεζά, στην οποία απεικονίζονται από αριστερά ο Σπύρος Κουλούρης (ο μεγάλος αδερφός του Ευθύμη), ο Ευθύμης Κουλούρης, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος και ο Προκόπης Κουλούρης (πατέρας του Κουλούρη) από το Πάσχα 2008 στον Σβορώνο Πιερίας, χωριό έξω από την Κατερίνη, συνοδεύοντάς την από το σχόλιο "προφητική".

News 24/7

24MEDIA NETWORK