Πάσχα στα... πεθερικά ο Μαλεζάς

Το πρώτο του… εκτός έδρας Πάσχα θα κάνει φέτος ο Στέλιος Μαλεζάς. Ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ “εξομολογήθηκε” το διαφορετικό τριήμερο που θα περάσει σε σχέση με τα τελευταία χρόνια.

EUROPA LEAGUE / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΠΑΟΚ
athanasiadis malezas EUROKINISSI SPORTS

Ο εκ των αρχηγών του Δικεφάλου του βορρά, είχε "ανακριθεί" από μικρούς φίλους του ΠΑΟΚ, μαζί με τον Δημήτρη Πέλκα και οι δυο τους δέχθηκαν, μεταξύ άλλων, ερώτηση για το τι θα κάνουν τις ημέρες του Πάσχα.

Ο Πέλκας θα έκανε Πάσχα στα Γιαννιτσά με την οικογένειά του "όπως κάθε φορά", χαρακτηριστικά ανέφερε. Ο Μαλεζάς αναφέρθηκε στην… μετακίνησή του. "Φέτος για πρώτη φορά θα κάνω Πάσχα στα Χανιά, στα… πεθερικά μου. Όλα αυτά τα χρόνια έκανα με τους γονείς μου και φέτος για πρώτη φορά, μαζί με το παιδί, θα πάω στο πατρικός της γυναίκας μου. Κάποια στιγμή θα γινότανε και αυτό. Τους το είχα πει, και το δέχθηκαν", ανέφερε ο Κατερινιώτης κεντρικός αμυντικός, που είχε περάσει από ομάδα της Κρήτης.

Στα 19 του, την σεζόν 2005-06, ο Στέλιος Μαλεζάς είχε παραχωρηθεί από τον ΠΑΟΚ με την μορφή δανεισμού στον Ηρόδοτο, που ένα χρόνο νωρίτερα είχε κατακτήσει τον τίτλο στην Δ’ εθνική και μαζί την άνοδο στην Γ’ εθνική κατηγορία. Με τη φανέλα του Ηρόδοτου, ο Μαλεζάς έκανε 31 συμμετοχές, όλες ως βασικός, έχοντας πετύχει και ένα τέρμα.

ΤΣΑΚ

News 24/7

24MEDIA NETWORK