Σαββίδης για "Έψιλον"!

Τις τελευταίες ώρες έχουν φουντώσει τα σενάρια για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του καναλιού "Έψιλον" από τον Ιβάν Σαββίδη χωρίς από το περιβάλλον του να έχει προκύψει κάποια επιβεβαίωση ή διάψευση της συγκεκριμένης φημολογίας...

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ ΠΡΟΤΟΜΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΟΚ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ
(ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ)
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ ΠΡΟΤΟΜΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΟΚ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ (ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ) MOTIONTEAM

Ο Ιβάν Σαββίδης βρίσκεται από την περασμένη Πέμπτη στην Ελλάδα και ήταν δεδομένο πως η παραμονή του θα έφερνε εξελίξεις σε τομείς της επιχειρηματικής του δραστηριότητας εκτός ΠΑΟΚ.

Τις τελευταίες ώρες έχουν φουντώσει τα σενάρια για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του καναλιού "Έψιλον" χωρίς από το περιβάλλον του να έχει προκύψει κάποια επιβεβαίωση ή διάψευση της συγκεκριμένης φημολογίας.

Πάντως, όταν είχε προχωρήσει η αγορά μετοχών του Mega, η πληροφορία είχε... επισημοποιηθεί μέσω ποσταρισμάτων του Γιώργου Σαββίδη, που είχε ουσιαστικά προλάβει την επιτροπή κεφαλαιαγοράς και είχε ανακοινώσει την αγοραπωλησία μετοχών του "Μεγάλου καναλιού".

News 24/7

24MEDIA NETWORK