Στη λίστα του ΠΑΟΚ, Φερνάντεζ και Κομπρέρα

Ποια είναι τα δύο νέα ονόματα που ενδιαφέρουν τον "Δικέφαλο" σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Στη λίστα του ΠΑΟΚ, Φερνάντεζ και Κομπρέρα

Γκουιόν Φερνάντεζ και τον Λεαντρο Καμπρέρα στο προσκήνιο για τον ΠΑΟΚ. Ο Ολλανδός είναι επιθετικός, 28 χρονών και πέρυσι αγωνιζόταν στην Τσβόλε, δανεικός από την Φέγιενορντ και μάλιστα είχε βάλει δύο γκολ στον τελικό Κυπέλλου με τον Άγιαξ. Σύμφωνα με όσα αναφέρει η "Metrosport", ο ατζέντης του ισχυρίζεται πώς, παρότι έχει πρόταση από τον ΑΠΟΕΛ, περιμένει τον ΠΑΟΚ να ανεβάσει την προσφορά του.

Εξάλλου, ο Ουρουγουανός αριστεροπόδαρος αμυντικός, που μπορεί να αγωνιστεί ως μπακ και ως αμυντικός μέσος αγωνίζεται στη Ρεάλ Μαδρίτης Β΄και έχει συμβόλαιο μέχρι το επόμενο καλοκαίρι. Σύμφωνα με την "Arenapress", εδώ και 10 μέρες ο ΠΑΟΚ ασχολείται με την περίπτωσή του.

Ρατς στον ΠΑΟΚ και με τη βούλα

Ο Ραζβάν Ρατς υπογράφει μέχρι το μεσημέρι στον ΠΑΟΚ. Ο Ρουμάνος βρίσκεται από χθες στη Θεσσαλονίκη και μέχρι το μεσημέρι αναμένεται να υπογράψει το συμβόλαιο συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ.Θυμίζουμε ότι ο 33χρονος αριστερός μπακ-χαφ είχε συμφωνήσει προφορικά για δύο χρόνια έναντι 500.000 ευρώ ετησίως και είχε περάσει και από ιατρικές εξετάσεις εδώ και σχεδόν τρεις εβδομάδες

News 24/7

24MEDIA NETWORK