Τα...group therapyτης Νέας Μεσημβρίας

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου πήρε την... πάσα από τους Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς (λιγότερο) και Ομάρ Ελ Καντουρί (περισσότερο), αποφασίζοντας να κάνει... group therapy με σκοπό να "ποτίσει" τους παίκτες του με... αγριάδα και δίψα για τον τίτλο.

EUROPA LEAGUE / ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΕ ΠΑΟΚ )
lutseskou EUROKINISSI

Ο τρόπος με τον οποίο ο ΠΑΟΚ άφησε δυο βαθμούς στη Λάρισα έδωσε αφορμή για μια σειρά συζητήσεων που έγιναν εντός των αποδυτηρίων, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να μιλά στους παίκτες προκειμένου ο Δικέφαλος να αποκτήσει τα χαρακτηριστικά που φαίνεται, στο ξεκίνημα, να λείπουν και να κοστίζουν.

Η ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ

Οι δηλώσεις στις οποίες προχώρησαν τις προηγούμενες ημέρες οι Ομάρ Ελ Καντουρί και Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς είναι ενδεικτικές. Ο Σέρβος επιθετικός των ασπρόμαυρων ανέφερε πως ο ΠΑΟΚ: "θα πρέπει να βελτιώσει το παιχνίδι του εκτός έδρας, να μάθει να παίρνει περισσότερους πόντους σε αυτά τα παιχνίδια", ενώ ο Μαροκινός μεσοεπιθτικός έκανε ίσως τη πιο... "to the point" διαπίστωση: "Δε μου αρέσει η νοοτροπία που έχουμε και δεν σκοτώνουμε τον αντίπαλο.

Η ποιότητα δεν φτάνει. Ακόμη κι όταν έχεις μεγάλη ποιότητα, μπορεί να χάσεις από τον τελευταίο. Πρέπει να μπαίνεις μέσα στο γήπεδο, να βγάζεις επιθετικότητα, να είσαι άγριος. Να καταλάβει ο άλλος ότι δεν έχει τύχη μαζί σου".

ΟΙ ΠΑΡΑΙΝΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ

Στην ίδια κατεύθυνση κινείται και ο Ράζβαν Λουτσέσκου. Μιλά στους παίκτες του σχεδόν πριν από κάθε προπόνηση, σε μια προσπάθεια οι συζητήσεις πριν από τις προπονήσεις να είναι σχεδόν καθημερινές. Ο Ρουμάνος τεχνικός προσπαθεί να περάσει στους παίκτες την ανάγκη να βγάλει ο ΠΑΟΚ όχι μόνο την ποιότητά του στο γήπεδο, αλλά και τη στόφα του νικητή, την "αγριάδα" που ανέφερε ο Ελ Καντουρί. Ζητά αγωνιστικό πάθος, σπίθα στο βλέμμα, στη κίνηση, στη κάθε πάσα, στη κάθε διεκδίκηση της μπάλας.

Η ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΛΑΜΙΑ

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να είναι αήττητος, να είναι στο πόντο από την πρώτη θέση, όμως αυτό το αλλά που ακολουθεί, είναι όλο το "ζουμί". Και ο Ράζβαν Λουτσέσκου αντιλαμβάνεται πως τα αποδυτήρια, αλλά και συνολικά ο οργανισμός του ΠΑΟΚ έχει ανάγκη, χρειάζεται, ίσως και να πει κανείς πως απαιτεί, όχι μόνο τη νίκη επί της Λαμίας, αλλά και μια εμφάνιση ενός ΠΑΟΚ...killer.

Αυτός είναι ο λόγος που έχουν προκύψει όλες αυτές οι συζητήσεις πριν από τις προπονήσεις, οι οποίες αφορούν όχι μόνο το αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης της Κυριακής (15/10, 16:00) αλλά και το ψυχολογικό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK