Τα... ταξίδια του Πούγγουρα ως την Γκντίνια

Εστω και στο πολύ αργά, ο Αχιλλέας Πούγγουρας βρήκε ομάδα για να πάρει τις συμμετοχές που τόσο ψάχνει.Στη Βόρεια Πολωνία ο Λαρισαίος αμυντικός θα επιχειρήσει ένα restart.

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÊÅÑÊÕÑÁ (MOTION TEAM)
Πούγγουρας EUROKINISSI

Ο Αχιλλέας Πούγγουρας έκανε για τρίτη φορά μέσα στη σεζόν βαλίτσες για άλλες πολιτείες και τελικά θα τις αδειάσει στη Γκντίνια, στα βόρεια της Πολωνίας. Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός του Δικεφάλου του βορρά παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού στην Πολωνική ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν, στην αυλαία των μεταγραφών στην Πολωνία, η οποία έπεσε το βράδυ της τελευταίας μέρας του Φεβρουαρίου.

Το καλοκαίρι, ο Πούγγουρας τα είχε βρει σε όλα με την Κέρκυρα για ετήσιο δανεισμό, με τη μετακίνησή του να «φρενάρει» και τον Λαρισαίο να οδεύει προς Ροστόφ. Η μεταγραφή περίοδος του καλοκαιριού εξέπνευσε με τον Πούγγουρα να μένει στον ΠΑΟΚ και τον Δεκέμβριο η Κέρκυρα έγινε και πάλι υποψήφιος προορισμός για εκείνον. Οι συζητήσεις δεν ολοκληρώθηκαν ούτε τον Ιανουάριο καθώς οι «Φαίακες» είχαν διαδοχικές αλλαγές προπονητή, με τον Βοσνιάδη να φεύγει στο τέλος Δεκέμβρη και τον Τσιώλη, που τον διαδέχθηκε, να φεύγει στα τέλη Ιανουαρίου.

Την τελευταία μέρα των μεταγραφών στην Πολωνία, το... κανάλι που έχει ανοίξει ο «Δικέφαλος του βορρά» μετά την μεταγραφή του Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς έφερε πρόταση από την Αρκα Γκντίνια, στην οποία ο Πούγγουρας θα μείνει μέχρι το τέλος της σεζόν.

TΣΑΚ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK