Τετ α τετ διοίκησης με οπαδούς

Αντιπροσωπεία οργανωμένων μετέφερε τα παράπονα που υπάρχουν για το γεγονός ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν παρέχει στήριξη στο θέμα της υποχρεωτικής παρουσίας οπαδών σε αστυνομικά τμήματα κάθε φορά που δίνει αγώνα η ομάδα τους.

Τετ α τετ διοίκησης με οπαδούς

Περίπου 15 άτομα βρέθηκαν το πρωί στα γραφεία της Τούμπας, ζήτησαν και τελικά είχαν συνάντηση με τον Ιάκωβο Αγγελίδη, τον Ζήση Βρύζα και άλλα στελέχη του ΔΣ, προκειμένου να μεταφέρουν σε έντονο ύφος τα παράπονά τους για το γεγονός ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν παρέχει στήριξη σε οπαδούς που έχουν μπλεξίματα με τη δικαιοσύνη.

Επιπροσθέτως, ζήτησαν την απομάκρυνση του μέλους της διοίκησης και υπεύθυνου ασφαλείας Ηλία Γεροντίδη και του νομικού συμβούλου Αχιλλέα Μαυρομάτη, στους οποίους χρεώνουν αδράνεια και λανθασμένους χειρισμούς (σ.σ. και οι δύο μάλιστα ήταν παρόντες στο τετ α τετ με τους οργανωμένους).

Τα στελέχη του ΠΑΟΚ, από την πλευρά τους, ανέφεραν ότι κάθε μία από τις περιπτώσεις οπαδών που αντιμετωπίζουν το συγκεκριμένο πρόβλημα είναι διαφορετική και θα πρέπει να εξεταστεί ξεχωριστά, ενώ διευκρίνησαν ότι οι αποφάσεις για τις προσλήψεις και τις αποχωρήσεις στελεχών αποτελούν αποκλειστικά έργο της ηγεσίας της ΠΑΕ, η οποία όμως αφουγκράζεται τον κόσμο του συλλόγου.

Χ.Δ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK