Θέλει Αγγλία ο Πρίγιοβιτς

Εκτός από τους παίκτες που ψάχνουν στον ΠΑΟΚ για να ενισχύσουν το ρόστερ ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, υπάρχει κι ένας που ενδέχεται να... κουνήσει μαντίλι. Και δεν είναι άλλος από τον βασικό φορ, Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
prijovic EUROKINISSI

Ολοένα και φουντώνουν οι φήμες που θέλουν τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς να αποχωρεί από τον ΠΑΟΚ τον Ιανουάριο. Κι αυτό γιατί υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για τον Σέρβο επιθετικό από Αγγλία μεριά.

Πριν λίγες ημέρες προέκυψε το ενδιαφέρον της Λιντς που αγωνίζεται στην Championship με βλέψεις ανόδου και έχει προπονητή τον Κρίστισανσεν, πρώην του ΑΠΟΕΛ. Ωστόσο, σύμφωνα με νέες πληροφορίες από το νησί, υπάρχουν κι άλλοι... μνηστήρες για τον Πρίγιοβιτς που βέβαια δε λέει "όχι" σε μια τέτοια προοπτική.

Όπως δήλωσε σε συνέντευξή του στο σερβικό "Kurir", "Είναι πολύ ελκυστική η προοπτική της Αγγλίας, σίγουρα είναι όνειρο για κάθε παίκτη. Ίσως συμβεί τον Ιανουάριο, ίσως σε ένα χρόνο, θα δούμε. Είναι σίγουρα πρόκληση να παίξω στην Premier League", δήλωσε ο παίκτης που σαφώς έχει στο μυαλό του και το Μουντιάλ που θα διεξαχθεί το καλοκαίρι στη Ρωσία.

Επομένως... ζυγίζει τις επιλογές του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK