Τι να το κάνει το φλουρί ο Πρίγιοβιτς; Αλλο τον "καίει"

Αλλο θα ήταν το δώρο που θα ήθελε ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς από τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Καλό και το φλουρί της βασιλόπιτας του ΠΑΟΚ, άλλο όμως πράγμα "καίει" τον Σέρβο.

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΠΑΕ ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΕ ΠΑΟΚ)
ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΠΑΕ ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΕ ΠΑΟΚ) MOTIONTEAM

Στο παρελθόν, μια ατάκα του Αγγελου Αναστασιάδη όταν του έγινε ερώτηση σχετική με προλήψεις είχε πει το αλήστου μνήμης «δεν υπάρχουν γούρια, αγγούρια και παγούρια».

Στην περίπτωση του ΠΑΟΚ και του φλουριού της βασιλόπιτας, θα πρέπει να περιμένουμε για να δούμε αν αυτή τη φορά θα φέρει γούρι στους παίκτες που το κέρδισαν. Στην κοπή της πίτας που έγινε μετά το δείπνο της ομάδας, το φλουρί έτυχε στους Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς και Γκόικο Τσίμιροτ.

Πλέον, το φλουρί είναι το... δεύτερο κοινό τους στοιχείο καθώς το πρώτο είναι πως αμφότεροι μοιάζουν μετέωροι στη τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Πάντως, αν υπάρχει κάτι με το οποίο θα άλλαζε το φλουρί ο Σέρβος επιθετικός είναι με μια... θέση βασικού, καθώς τελευταία έχει χάσει τη πρωτοκαθεδρία στην κορυφή της επίθεσης από τον Ευθύμη Κουλούρη.

Για την ιστορία, στη πρωτοχρονιάτικη πίτα του 2015 το φλουρί είχε πέσει στον Φάνη Τζανδάρη, που λίγους μήνες αργότερα έφυγε ως ελεύθερος, και το 2017 στον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, που πλέον λογίζεται ως αναπληρωματικός.

ΤΣΑΚ

News 24/7

24MEDIA NETWORK