Τιμωρία του Τούντορ στους παίκτες του: "Δεν θα πάνε σπίτια τους!"

Η ήττα του ΠΑΟΚ από τον Πανθρακικό έφερε εξελίξεις στο ποδοσφαιρικό τμήμα, με τον Ιγκόρ Τούντορ να ανακοινώνει στους ποδοσφαιριστές του πως το βράδυ της Κυριακής (06/03) η αποστολή θα διανυκτερεύσει σε ξενοδοχείο ως... τιμωρία.

Τιμωρία του Τούντορ στους παίκτες του: "Δεν θα πάνε σπίτια τους!"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο τρόπος με τον οποίο ήρθε η ήττα από τον Πανθρακικό, προκάλεσε την αντίδραση του Ιγκόρ Τούντορ, ο οποίος αποφάσισε να λάβει δραστικά μέτρα. Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ ενημέρωσε τους παίκτες του πως το βράδυ της Κυριακής (06/03) η αποστολή θα διανυκτερεύσει σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης! Συγκεκριμένα, σε μία αποστροφή του στη συνέντευξη Τύπου, τόνισε χαρακτηριστικά: "Σήμερα παίζαμε με την τελευταία ομάδα, με έναν διαιτητή ήταν θετικό απέναντι μας και αυτή η ήττα αυτή με κάνει πολύ θυμωμένο. Γι΄αυτό η ομάδα σήμερα θα μείνει στο ξενοδοχείο και οι παίκτες δεν θα πάνε στα σπίτια τους."

Ο Κροάτης τεχνικός θέλει μ' αυτό τον τρόπο να "τιμωρήσει" τους παίκτες του για την αδυναμία τους να διαχειριστούν ακόμη ένα παιχνίδι. Παράλληλα, είναι πιθανό να πραγματοποιηθεί ένα... group therapy, όπου θα αναλύονται οι αιτίες πίσω από τις κάκιστες εμφανίσεις της ομάδας. Το κλίμα πάντως στον "Δικέφαλο" είναι ιδιαίτερα βαρύ...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Τούντορ: "Είναι ντροπή αυτό που συμβαίνει"

Πανθρακικός - ΠΑΟΚ 2-1

News 24/7

24MEDIA NETWORK