Το γήπεδο που "κέντραρε" ο Γ. Σαββίδης

Συνέχεια στο θέμα του νέου γηπέδου της Τούμπας έδωσε ο Γιώργης Σαββίδης, μέσω φωτογραφίας που ανάρτησε στο Instagram. Σε αυτή, βρίσκεται μπροστά σε οθόνη υπολογιστή και βλέπει στάδια που έχουν χτιστεί τα τελευταία χρόνια. Δείτε ποιο του έχει κάνει εντύπωση και το σχετικό ποστάρισμα με πολύ νόημα...

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΠΑΟΚ// ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΠΑΟΚ// ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ MOTIONTEAM

Συνέχεια στο θέμα του νέου γηπέδου της Τούμπας έδωσε ο Γιώργης Σαββίδης, μέσω φωτογραφίας που ανάρτησε στο Instagram. Σε αυτή, βρίσκεται μπροστά σε οθόνη υπολογιστή και βλέπει στάδια που έχουν χτιστεί τα τελευταία χρόνια, έχοντας κεντράρει σε αυτό της Γιουβέντους.

"Δεν υπάρχει αμφιβολία, ο ΠΑΟΚ θα έχει το καλύτερο γήπεδο στην Ελλάδα. Όλη μέρα βλέπουμε διάφορα γήπεδα σε όλο τον κόσμο, σύντομα θα ξεκινήσουμε να κάνουμε και κάποια ταξίδια. Την ίδια στιγμή, περιμένουμε και συγκεκριμένα πρότζεκτ στα χέρια μας" ανέφερε στην ανάρτησή του.

Το θέμα του γηπέδου "τρέχει" με τον Γιώργη Σαββίδη να φανερώνει κάποιες από τις σκέψεις που υπάρχουν σε ένα θέμα που έχει ανοίξει για τα καλά και θα βρεθεί στο προσκήνιο για τους "ασπρόμαυρους" το προσεχές διάστημα.

Οι πληροφορίες που αφορούν τη νέα Τούμπα βγαίνουν με το... σταγονόμετρο κι αυτό που προκύπτει είναι πως υπάρχουν αρκετά ανοικτά θέματα για τα οποία οι "ασπρόμαυροι" θα κληθούν σύντομα να πάρουν αποφάσεις, συγκεντρώνοντας όσα περισσότερα στοιχεία βοηθήσουν στη λήψη της καλύτερης δυνατής απόφασης...

Το γήπεδο που "κέντραρε" ο Γ. Σαββίδης

News 24/7

24MEDIA NETWORK