Το όλο στόρι με το διαβατήριο του Ρέι

Διαβάστε γιατί έμεινε... προσωρινά εκτός ευρωπαϊκής λίστας του ΠΑΟΚ ο Ροντρίγκο Ρέι, το ταξίδι του στην Ιταλία με σκοπό να παραλάβει νέο διαβατήριο και πως μπορεί να δηλωθεί έστω και τελευταία στιγμή στην UEFA.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΧΟΡΣΤ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΠΑΕ ΠΑΟΚ)
rei rey EUROKINISSI SPORTS

Η απουσία του Ροντρίγκο Ρέι από την ευρωπαϊκή λίστα που παρέδωσε ο ΠΑΟΚ, μέσω ΕΠΟ, στην ΟΥΕΦΑ για τις δυο αναμετρήσεις του Γ' προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ ξάφνιασε, καθώς η υποσημείωση της ασπρόμαυρης ΠΑΕ που ανέφερε ότι ο 26χρονος Αργεντινός "δεν συμπεριλαμβάνεται στη λίστα, διότι βρίσκεται εν αναμονή έκδοσης του κοινοτικού του διαβατηρίου" δεν έδινε εξηγήσεις για το... πλάνο ένταξής του σε αυτή.

Πριν από σχεδόν δέκα ημέρες, ο Ροντρίγκο Ρέι βρέθηκε στην Ιταλία, όπου και κατέθεσε όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την έκδοση Ιταλικού διαβατηρίου. Αυτό που προκύπτει είναι πως το νέο του διαβατήριο θα είναι στα χέρια του μέχρι τα μέσα της εβδομάδας.

Ο ΠΑΟΚ έχει ήδη στο ρόστερ του πέντε μη κοινοτικούς ποδοσφαιριστές, τους Μάτος, Πέντρο Ενρίκε, Ουάρντα, Σάχοφ, Ζάιρο, με τον τελευταίο να μένει εκτός Ευρωπαϊκής λίστας. Στον Δικέφαλο του βορρά αποφάσισαν να περιμένουν μέχρι το... παρά ένα προκειμένου ο Ρέι να δηλωθεί εξ΄ αρχής ως κοινοτικός στην ΕΠΟ, και από εκεί στην ΟΥΕΦΑ.

Ακόμα και αν το Ιταλικό διαβατήριο "σκαλώσει" γραφειοκρατικά και δεν θα είναι στα χέρια του Ρέι μέχρι την Τρίτη, ο γκολκίπερ θα δηλωθεί ως Αργεντινός. Η ουσία είναι πως ο 26χρονος θα ταξιδέψει στο Κίεβο και θα αγωνιστεί στο παιχνίδι με αντίπαλο την Ολιμπίκ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK