Το Youtube θα... ζωντανέψει στην Τούμπα

Οι ποδοσφαιριστές που μετρούν μόλις λίγους μήνες στον ΠΑΟΚ περιμένουν πώς και πώς την ανοικτή προπόνηση της Πέμπτης, καθώς μέχρι τώρα έχουν πάρει... τζούρα από Τούμπα μόνο μέσω διαδικτύου.

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΠΑΟ (MOTION TEAM)
paok kosmos MOTIONTEAM

Οι εσωτερικές συζητήσεις μεταξύ παλιών και νέων ποδοσφαιριστών δίνουν και παίρνουν τις τελευταίες ημέρες, καθώς άπαντες έχουν αντιληφθεί πως την Πέμπτη το απόγευμα η Τούμπα θα "πάρει φωτιά". Βέβαια οι παλαιότεροι είναι εκείνοι που είναι πιο συγκρατημένοι.

Οι ατάκες που έχουν ακουστεί είναι χαρακτηριστικές. Κάποιοι από τους νεοφερμένους λένε "άντε, να ζήσουμε και εμείς λίγο αυτό που έχουμε δει στο youtube" με τους παλαιότερους να τους λένε "αυτό που θα δείτε την Πέμπτη θα είναι το μισό από αυτό που θα δείτε όταν ανοίξει η Τούμπα σε παιχνίδι".

Όσον αφορά το τι εστί φίλαθλοι του ΠΑΟΚ στην προπόνηση, ας θυμηθούμε όσα είχε δηλώσει ο Αντελίνο Βιεϊρίνια στην συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο "Εθνος":

" Δεν θα ξεχάσω ποτέ την πρώτη προπόνηση. Ήμουν στα αποδυτήρια με Κοντρέρας, Βερόν, Κονσεϊσάο και όλους τους υπόλοιπους. Ένιωθα τους τοίχους να τρέµουν.

Όταν τους ρώτησα όλους 'τι γίνεται, ρε παιδιά; Τι είναι αυτό;', μού είπαν 'περίµενε να δεις το τι θα γίνει έξω...'. Βγαίνω έξω και βλέπω όλη τη σκεπαστή θύρα να είναι κατάµεστη. Έμεινα. Είπα 'πού ήρθα; Φαντάσου τι θα γίνεται στα παιχνίδια'. Και τότε άρχισε να γράφεται η ιστορία. Η πρώτη στιγμή ήταν εκείνη που με έκανε να αγαπήσω την ομάδα… Όσο ήµουν στην ομάδα, ήμουν παίκτης και όταν έφυγα, έγινα οπαδός. Αγάπησα τον ΠΑΟΚ από την πρώτη προπόνηση".

ΤΣΑΚ

News 24/7

24MEDIA NETWORK