Τούμπα, Ιράν, Αζμούν, Ανσαριφάρντ!

Τα ονόματα των δυο Ιρανών δεν είναι από εκείνα που απλά…πέρασαν από τα γραφεία της Τούμπας, καθώς είναι από τις παίκτες για τους οι ασπρόμαυροι ασχολήθηκαν επισταμένα. Απόσταση υπάρχει και πλέον στον ΠΑΟΚ εξετάζουν για το αν θα καλύψουν μέρος αυτής της απόστασης.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟ
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟ EUROKINISSI SPORTS

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ του Πανιωνίου και ο Σαρντάρ Αζμούν της Ροστόφ βρίσκονται στο μικροσκόπιο των ανθρώπων του ΠΑΟΚ. Ο πρώτος έχει δείξει τα διαπιστευτήριά του στην Σούπερ Λιγκ και ο δεύτερος έχει κάνει εξαιρετικό πρώτο μισό με την φανέλα της Ροστόφ, έχοντας “λάμψει” κυρίως στην Ευρώπη, και στις αναμετρήσεις της ομάδας του τόσο στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ όσο και στην φάση των ομίλων, έχοντας “γράψει” συνολικά 4 γκολ.

Για τον 26χρονο Ανσαριφάρντ, ο Πανιώνιος φέρεται να έχει ανεβάσει τον πήχη κοντά στο ένα εκ. Ευρώ, χρήματα που θα τα πάρει μόνο αν καταφέρει να παραχωρήσει τον παίκτη σε πρωτάθλημα της Ασίας, και αυτό που προκύπτει όσον αφορά το δρόμο που θα ακολουθήσει ο ΠΑΟΚ στην συγκεκριμένη υπόθεση δεν είναι άλλη από την δική του… κοστολόγηση. Τι λένε “κύκλοι” των ασπρόμαυρων; “Πιστεύουμε οτι έχει συγκεκριμένη αξία, και μέχρι αυτά τα λεφτά θα δώσουμε, αν καταλήξουμε σε αυτόν”.

Για τον 21χρονο Αζμούν, τα πράγματα είναι διαφορετικά. Η ηλικία του, σε συνδυασμό με τα Ευρωπαϊκά του τέρματα κάνει τους ανθρώπους της Ροστόφ να έχουν μεγάλες οικονομικές απαιτήσεις. Βέβαια, όταν μιλάμε για Ροστόφ, μιλάμε για την πρώτην ομάδα του Ιβάν Σαββίδη, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Στον ΠΑΟΚ, πάντως…. “και βιάζονται, και δεν βιάζονται”. Και επειδή αυτή η ατάκα ίσως να μην ακούγεται καλά, υπάρχει εξήγηση. Η ανάγκη απόκτηση φορ είναι δεδομένη, αλλά αυτό που λένε στον ΠΑΟΚ είναι πως αν στην…πιάτσα, δείξεις ότι “καίγεσαι”, η τιμή δύσκολα θα πέσει. Οι δυο Ιρανοί δεν είναι οι μόνοι που υπάρχουν στην λίστα, αλλά είναι δυο παίκτες των οποίων οι φάκελοι είναι πληρέστατοι από τους ανθρώπους που βρίσκονται στο τμήμα σκάουτινγκ του ΠΑΟΚ και τους έχουν δει.

Τσακ

News 24/7

24MEDIA NETWORK