Τους... μαντρώνει ξανά!

Η αποτυχία του ΠΑΟΚ να φύγει με τη νίκη από τη Νέα Σμύρνη, ισοφαρίζοντας μάλιστα στο 93' τον ελλιπή Πανιώνιο, δεν αποκλείεται να οδηγήσει στο... ιταλικό ritiro.

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Σχεδόν ένα χρόνο μετά το "μάντρωμα" ποδοσφαιριστών και τεχνικής ηγεσίας του ΠΑΟΚ σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, απόρροια της ήττας από τον Παναθηναϊκό, γίνονται φρέσκιες σκέψεις για δεύτερο "ritiro" μετά την αποτυχία τους να επιστρέψουν από τη Νέα Σμύρνη με τους τρεις βαθμούς.

Οι "ασπρόμαυροι" αντιμετωπίζουν το μεσημέρι της Τετάρτης τον Αιγινιακό, στο "Καυτανζόγλειο", για την τρίτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του κυπέλλου, όμως σε αυτή την αναμέτρηση αναμένεται να γίνει ολικό λιφτινγκ στην αρχική ενδεκάδα.

Τη δεδομένη στιγμή, δεν έχει παρθεί οριστική απόφαση ούτε για το "μάντρωμα", ούτε όμως και για τη διάρκεια αυτού. Για το αν δηλαδή εφόσον συμβεί, θα βρει τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ μέχρι τον αγώνα Κυπέλλου, που θα γίνει την Τετάρτη, ή μέχρι την Παρασκευή, όταν και η αποστολή θα αναχωρήσει για την Ξάνθη, για την αναμέτρηση που θα γίνει το Σάββατο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK