Χάνει το ντέρμπι με Ολυμπιακό ο... Μίχελ!

Σκληρά πλήρωσε την αποβολή του στο ματς με τον Παναιτωλικό ο Λούμπος Μίχελ, αφού η Πειθαρχική Επιτροπή της λίγκας τον τιμώρησε με ένα μήνα μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους! Δεν θα δει από την Τούμπα το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό!

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÏÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
mihel EUROKINISSI SPORTS

Το παιχνίδι στο Αγρίνιο για την 19η αγωνιστική της Super League Σουρωτή ήταν ιδιαίτερα έντονο για τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, με τους Παντελή Κωνσταντινίδη και Λούμπος Μίχελ να αποβάλλονται στο δεύτερο μέρος λόγω... διαμαρτυριών!

Ο τεχνικός διευθυντής του "δικέφαλου" πλήρωσε ακριβά την αντίδραση του, με την Πειθαρχική Επιτροπή της Λίγκας να του επιβάλλει ποινή 30 ημερών μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους.

"Επιβάλλει στην Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ τη χρηματική ποινή των πέντε χιλιάδων (5.000,00) ευρώ. Επίσης επιβάλλει στον κ. Λ. Μίχελ τις ακόλουθες πειθαρχικές κυρώσεις, ήτοι : α) τη χρηματική ποινή των πέντε χιλιάδων (5.000,00) ευρώ και β) την ποινή της απαγορεύσεως της εισόδου του στον αγωνιστικό χώρο για χρονικό διάστημα τριάντα (30) ημερολογιακών ημερών".

Ποια... ματς χάνει ο Λούμπος Μίχελ μετά από αυτή την απόφαση; Με ΠΑΣ (εκτός), ΑΕΛ (εντός), Λαμία (εκτός), Ολυμπιακό (εντός) και τον αγώνα κυπέλλου με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Για το πως πάρθηκε αυτή η απόφαση, η Επιτροπή ανακοίνωσε:

"Βάσει των αναφερομένων στο από 28/01/2018 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 28/01/2018 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ’ αριθμ. πρωτ. 1003/2/15/14-η από 29-01-2018 αναφορά συμβάντων της αστυνομίας, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας".

Φυσικά ο Λούμπος Μίχελ έχει δικαίωμα έφεσης, οπότε η ποινή είναι πιθανό να αλλάξει.

News 24/7

24MEDIA NETWORK