Υπέρ της θανατικής ποινής ο Σαμπράνο!

Μία υπόθεση βιασμού ενός βρέφους 2 μηνών(!!!) στο Περού έβγαλε εκτός εαυτού τον Κάρλος Σαμπράνο που ζητάει από την κυβέρνηση της χώρας να πάρει τα σκληρότερα δυνατά μέτρα! Δείτε τι ανέβασε στο twitter.

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Η εγκληματικότητα στο Περού έχει αυξηθεί τα τελευταία χρόνια και ένας από τους δείκτες που χτυπούν... κόκκινο έχουν να κάνουν με την σεξουαλική βία. Το χειρότερο απ' όλα όμως έχει να κάνει με τους βιασμούς.

Πρόσφατα ένα βρέφος 2 μηνών έπεσε θύμα ενός άρρωστου μυαλού, κάτι που έκανε γνωστό στα social media απεγνωσμένη γυναίκα πολιτικός. Η είδηση έχει σοκάρει τον αμυντικό του ΠΑΟΚ, Κάρλος Σαμπράνο, ο οποίος είναι σύμφωνος με την θανατική ποινή σε ανάλογες περιπτώσεις.

Μάλιστα έκανε retweet τόσο την άποψη της Κάρλα Σάεφερ και άλλων ανθρώπων που ζητούν να γίνουν πιο αυστηροί οι νόμοι με σκοπό να αντιμετωπιστεί άμεσα η μάστιγα που κατατρώει τη χώρα.

Ας δούμε όμως τι αναφέρουν τα δυο κείμενα που έχει ανεβάσει ο άσος του ΠΑΟΚ:

"Κατά τη διάρκεια του 2017 έχουν καταγραφεί 3125 υποθέσεις σεξουαλικής βίας. Κρίσιμη ώρα, κρίσιμη στιγμή για το Περού. Η θανατική ποινή δεν είναι τραβηγμένη λύση", ενώ το δεύτερο γράφει:

"Μεταφέρουν μωρό 2 μηνών που έπεσε θύμα βιασμού. Φτάνει πια! Θανατική ποινή στους βιαστές παιδιών. Θα δουλέψω σκληρά για να προχωρήσει αυτή η πρωτοβουλία".

News 24/7

24MEDIA NETWORK