Ζητούν ακρόαση από την ΚΕΔ

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ ετοιμάζουν αίτημα προς την κεντρική επιτροπή διαιτησίας και τον επικεφαλής Μέλο Περέιρα, προκειμένου να θέσουν θέματα που αφορούν την συνολική εικόνα των διαιτητών με την συμπλήρωση επτά αγωνιστικών. Ποιες οι ενστάσεις αλλά και τα θέματα που θα θίξουν.

Ζητούν ακρόαση από την ΚΕΔ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η απόφαση που είχε παρθεί εντός ΠΑΟΚ, αναμένεται να "επισημοποιηθεί" μετά την τηλεδιάσκεψη που έγινε στα γραφεία της Τούμπας, με επικεφαλής τον Ιβάν Σαββίδη, παρουσία όλων των στελεχών του αγωνιστικού τμήματος.

Οι εσωτερικές συζητήσεις που είχαν γίνει το τελευταίο διάστημα κατέληξαν στην ανάγκη συνάντηση με τους ανθρώπους της ΚΕΔ και τον επικεφαλής αυτής, Μέλο Περέιρα, προκειμένου να τεθούν στο τραπέζι οι προτάσεις των ανθρώπων του ΠΑΟΚ, που είχαν εκφραστεί από τις πρώτες κιόλας αγωνιστικές.

Αυτές έχουν να κάνουν με την παρουσία επιπρόσθετων διαιτητών στα παιχνίδια της Super League ΣΟΥΡΩΤΗ αλλά και την εγκατάσταση και εφαρμογή του Video Assistant Referee.

Το αίτημα αναμένεται να κατατεθεί από τους κ.κ. Μάκη Γκαγκάτση και Λούμπος Μίχελ, που θα εκπροσωπήσουν την ΠΑΕ ΠΑΟΚ όταν αυτό γίνει δεκτό.

ΤΣΑΚ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK