Ο Αθανασιάδης τρόλαρε τον Τούντορ για τα μπαλέτα

Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ, Στέφανος Αθανασιάδης, κατά τη διάρκεια του δείπνου της ομάδας, ανέβασε μία φωτογραφία στο κινητό του με... μπαλαρίνες, τρολάροντας τον προπονητή του, Ιγκόρ Τούντορ.

Ο Αθανασιάδης τρόλαρε τον Τούντορ για τα μπαλέτα
INTIME SPORTS

Ο Ιγκόρ Τούντορ θέλησε να... αποφορτίσει το κλίμα στην ομάδα, μετά τη νέα γκέλα με τον Παναιτωλικό και οργάνωσε "οικογενειακό" δείπνο.

Παρά τα λεγόμενα του Κροάτη τεχνικού στην χθεσινή (22/11) συνέντευξη Τύπου, η ατμόσφαιρα στην ομάδα παραμένει εξαιρετική. Απόδειξη, η φωτογραφία που ανέβασε η ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ, με πρωταγωνιστή τον Στέφανο Αθανασιάδη, ο οποίος έδειχνε στο κινητό του μία φωτογραφία με... μπαλαρίνες. Η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι μοντάζ από τη σελίδα του ραδιοφωνικού παραγωγού του Metropolis 95,5, Πασχάλη Καμόρα, στο facebook.

Η επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ: "Το δέσιμο της ομάδας που είναι τόσο απαραίτητο για την επιτυχία δεν είναι μια διαδικασία που επιτυγχάνεται μονομιάς. Μετά από ένα δύσκολο διάστημα, καθώς και έντονες και αληθινές κουβέντες στα αποδυτήρια, ο Ίγκορ Τούντορ έδειξε το άλλο του πρόσωπο. Οργάνωσε ένα ομαδικό δείπνο για λίγη ώρα αποσυμπίεσης και έδωσε τη δυνατότητα στους παίκτες να συζητήσουν έξω από αποδυτήρια ή αγωνιστικούς χώρους. Ο φακός του Νίκου Βερβερίδη αποτύπωσε μερικές από τις χαλαρές στιγμές τους".

Δείτε τη PHOTO:

Ο Αθανασιάδης τρόλαρε τον Τούντορ για τα μπαλέτα

Ο Αθανασιάδης τρόλαρε τον Τούντορ για τα μπαλέτα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Εκνευρισμένος αποχώρησε ο Τούντορ από τη συνέντευξη Τύπου

News 24/7

24MEDIA NETWORK