Ο... γενναίος Αναστασίου σε κλουβί με τίγρη!

"So brave", δήλωσε ο Γιάννης Αναστασίου μετά τη δοκιμασία που πέρασε ταΐζοντας μια τίγρη στην Μπανγκόκ.

Ο... γενναίος Αναστασίου σε κλουβί με τίγρη!

Την Ταϊλάνδη επέλεξε ως χριστουγεννιάτικο προορισμό ο Γιάννης Αναστασίου, κάνοντας ένα διάλειμμα από την καθημερινότητα της Ρόντα.

Δεν περιορίστηκε όμως βολτάρει στις αγορές της πρωτεύουσας Μπανγκόκ, να χαζεύει τις ομορφιές, άντε και να δοκιμάζει τις διαφορετικές (ως και περίεργες για κάποιους) γεύσεις της τοπικής κουζίνας. Πήρε την πολύ... δύσκολη απόφαση να συνυπάρξει σ' ένα κλουβί με μία τίγρη, την οποία και έπρεπε να ταΐσει. Hard core καταστάσεις για τον πρώην προπονητή του Παναθηναϊκού.

Αφού έβγαλε τα παπούτσια του και κάθισε στηριζόμενος στον ένα τοίχο, ο εκπαιδευτής έφερε το... πεινασμένο αιλουροειδές και το τοποθέτησε πάνω του, σαν μωρό. Ο Αναστασίου αρχικά έδειχνε αγχωμένος, όταν όμως κατάλαβε πως δεν κινδυνεύει, το απόλαυσε, προσφέροντας μάλιστα ένα χαμόγελο.

Έχοντας φέρει εις πέρας την αποστολή του, ανήρτησε το video στο instagram (χωρίς υπόκρουση το eye of the tiger) και το συνόδευσε με το εξής σχόλιο: " όταν μου πρωτοείπαν να πάει στο κλουβί με την τίγρη, σκέφτηκα δεν υπάρχει περίπτωση. Τελικά όμως το έκανε και νιώθω τόσο περήφανος".

Λιοντάρι πραγματικό!

News 24/7

24MEDIA NETWORK