THIS IS SPARTA: Ο τρομερός "πρόεδρος" της Σπάρτης!

Γνωστός δημοσιόγραφος στη Σπάρτη, ανέβασε ΕΠΙΚΟ VIDEO στο λογαριασμό του στο facebook με τρομερές ατάκες, δίνοντας σύνθημα ανόδου, ενώ στο τέλος τραγούδησε το γνωστό... άσμα "στο τρελοκομείο". Δείτε το VIDEO.

THIS IS SPARTA: Ο τρομερός "πρόεδρος" της Σπάρτης!

Η Σπάρτη βρίσκεται μία "ανάσα" από την άνοδο στη Football League, καθώς, με τέσσερις αγωνιστικές να απομένουν είναι στο +6 από τον δεύτερο Παναργειακό. Όπως είναι λογικό, η επικείμενη επιτυχία έχει προκαλεί φρενίτιδα ενθουσιασμού τόσο στους οπαδούς της ομάδας, όσο και στους δημοσιογράφους.

Χαρακτηριστικό είναι το VIDEO που ανέβασε στον λογαριασμό του στο facebook, ο γνωστός δημοσιογράφος της πόλης, Λεωνίδας Σαμπατάκος. Ο κ. Σαμπατάκος (γνωστός κι ως "πρόεδρος"), αφού εκθείασε τον βασικό χρηματοδότη της ομάδας, Δημήτρη Γιαννακόπουλο, αναφέρθηκε στην τεράστια νίκη με 4-0 επί του Βύζαντα Μεγάρων και ζήτησε τη βοήθεια του κόσμου στα εναπομείναντα παιχνίδια.

"This is Sparta", "We are the champions" μερικές από τις... επικές ατάκες του, ενώ στο τέλος τραγούδησε το γνωστό... άσμα "Στο τρελοκομείο".

Δείτε το VIDEO:

Στο τρελοκομειο @guest star Nikolas Anou󾌩󾭂󾓵󾮄Ελένη Γομάτου Αλεξάνδρα Γκότση Σπυριδούλα Χαντζή Κωνσταντίνος Χατζέλης Tzina...

Δημοσιεύτηκε από Leonidas Sabatakos στις  Κυριακή, 3 Απριλίου 2016

* Κι επειδή γράφτηκε αρχικά, λανθασμένα, ότι ο Σαμπατάκος είναι πρόεδρος της Σπάρτης, να ξεκαρίσουμε πως στον προεδρικό θώκο είναι ο Γιάννης Βουζιώτης. Στο "τρελοκομείο" κι εμείς...

News 24/7

24MEDIA NETWORK