Μέγα φιάσκο της αστυνομίας με τους "ενοικιαζόμενους" χούλιγκαν της Παρτιζάν

Οι οργανωμένοι των "Young Boys" και "Alcatraz" που ανήκουν στην ελίτ των οπαδών της Παρτίζαν στο μεταξύ τους "εμφύλιο" συμπεριέλαβαν... εκλεκτές ενισχύσεις από αρχιχούλιγκαν του κροατικού υποκόσμου. Ένας απ' αυτούς εξέθεσε το αστυνομικό σώμα της χώρας.

Μέγα φιάσκο της αστυνομίας με τους "ενοικιαζόμενους" χούλιγκαν της Παρτιζάν

Άνω κάτω έχει γίνει το αστυνομικό σώμα της Σερβίας έπειτα από την ανακοίνωση της απόδρασης ενός εκ των αρχιχούλιγκαν που "νοίκιασαν" οι οργανωμένοι της Παρτίζαν στα αιματηρά επεισόδια της περασμένης Τετάρτης.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στη γείτονα χώρα, ο Κροάτης χούλιγκαν ο οποίος προσελήφθη από Σέρβους... ομολόγους του, κατάφερε να αποδράσει από το στρατιωτικό νοσοκομείο στο οποίο νοσηλευόταν φρουρουμένος.

Οι Σέρβοι αναφέρουν πως πρόκειται για επικίνδυνο κακοποιό στοιχείο ο οποίος μπήκε στη χώρα για να συμμετάσχει στα άγρια επεισόδια, στον εμφύλιο των οργανωμένων οπαδών της Παρτίζαν, γνωστών στον οπαδικό κόσμο ως " γκρόμπαρι" που στα ελληνικά σημαίνει " νεκροθάφτες".

Ο Κροάτης, όπως έγινε γνωστό, ανήκει σε πασίγνωστη ομάδα kickboxing από το Σπλιτ που αναλαμβάνει να... νοικιάζει πρωτοπαλίκαρα, έτοιμα για μάχη σε " μπάχαλα" μεταξύ οπαδών και όχι μόνο.

Πλέον, η αστυνομία έχει αρχίσει ανθρωποκυνηγητό για τον φυγά χούλιγκαν ο οποίος είναι βαριά τραυματισμένος , ωστόσο ακόμη καταφέρνει να παραμείνει καλά κρυμμένος .

Photo Credits: AP Photo/Darko Vojinovic

News 24/7

24MEDIA NETWORK