Για αυτόν έρχονται οι Γάλλοι στο "Καραϊσκάκης"

Ο αγώνας του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα την Κυριακή, φέρνει σκάουτς της Σεντ Ετιέν στο "Καραϊσκάκης", προκειμένου να σκανάρουν παίκτη της ομάδας του Γιάννη Πετράκη! Διαβάστε τις λεπτομέρειες.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Άνθρωποι της Σεντ-Ετιέν αναμένεται να βρεθούν στο "Γ. Καραϊσκάκης" προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά τον Λεονάρντο Κούτρη κόντρα στον Ολυμπιακό.

Η αναμέτρηση του Φαλήρου, την Κυριακή 23 Απρίλη στις 19:00, για την προτελευταία (29η) αγωνιστική της Super League, αποτελεί ένα πρώτης τάξεως κρας τεστ για τη γαλλική ομάδα, προκειμένου να "σκανάρει" τον 21χρονο φουλ μπακ της ομάδας των Ιωαννίνων.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΕΚ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ EUROKINISSI SPORTS

Δεν αποκλείεται, ωστόσο, στο πλαίσιο της επίσκεψης τους στον Πειραιά να παρακολουθήσουν και παίκτες του Ολυμπιακού. Άλλωστε, στους "ερυθρόλευκους" εργάζονται οι Γάλλοι, Κριστιάν Καρεμπέ και Φρανσούα Μοντεστό.

Υπενθυμίζεται ότι και ο ΠΑΣ Γιάννινα ψώνισε από... Γαλλία την παρελθούσα θερινή μεταγραφική περίοδο. Τον Κριστοφέρ Μαμπουλού από την Μπαστιά. Ο Κούτρης φαίνεται ότι έχει... πέραση όχι μόνο εντός των τειχών (Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ), αλλά κι εκτός αυτών...

News 24/7

24MEDIA NETWORK