Οι επόμενες κινήσεις στην υπόθεση Λίλα

Δεν... τραβούν ακόμα στο σχοινί στον ΠΑΣ Γιάννινα όσον αφορά την υπόθεση Λίλα και περιμένουν την επιστροφή του από την Αλβανία. Απογοητευμένος ο Γιώργος Χριστοβασίλης και η συγγνώμη που χρωστάει.

Οι επόμενες κινήσεις στην υπόθεση Λίλα
lila ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Δεν έπεσαν από τα σύννεφα οι άνθρωποι του ΠΑΣ Γιάννινα με τα όσα διάβασαν στις δηλώσεις του Άντι Λίλα. Χαρακτηριστικά από την Πέμπτη έλεγαν : "δεν ήταν η πρώτη φορά και όπως φαίνεται ούτε η τελευταία". Αυτό δεν σημαίνει πως η ΠΑΕ θα περάσει στην αντεπίθεση, αφού προτιμούν να ακολουθήσουν έναν πιο ήρεμο δρόμο.

Καταρχάς ο παίκτης θα πρέπει να επιστρέψει από τις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα της Αλβανίας και να συζητήσει τόσο με τον Γιώργο Χριστοβασίλη όσο και με τον τεχνικό του ΠΑΣ, Γιάννη Πετράκη ( ακόμα δεν τα έχουν πει). Ο Λίλα χρωστάει... δεύτερη συγγνώμη από τον Έλληνα προπονητή και έχει ενδιαφέρον να δούμε τι θα προκύψει από τη συνάντηση τους.

Πάντως, ο ιδιοκτήτης του ΠΑΣ είναι απογοητευμένος από την συμπεριφορά του 31άχρονου μέσου, ο οποίος μέσα σε σχετικά σύντομο διάστημα προκαλεί εκ νέου πρόβλημα, πάνω-κάτω, για τον ίδιο λόγο.

Ο κ. Χριστοβασίλης και οι άνθρωποι της ομάδας έκαναν μεγάλη προσπάθεια το 2015 για να μην πάρει... διαστάσεις ο πανηγυρισμός με τον αλβανικό αετό και πλέον αισθάνονται κουρασμένοι.

Πρέπει να σημειώσουμε πως το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή ολοκληρώνεται στο τέλος της περιόδου και πλέον μοιάζει απίθανο να ανανεωθεί.

News 24/7

24MEDIA NETWORK