Πότε έτσι και πότε αλλιώς για Μασούρα από τον Κούγια

Από τη μία χαρακτηρίζει "κωμικό ποσό" τα 800 χιλιάρικα για τον Γιάννη Μασούρα κι από την άλλη αποκαλύπτει την επίσημη πρόταση του Ολυμπιακού (κι άλλων ομάδων) που έχει στα χέρια του δίχως να τις έχει απορρίψει. Οι ήξεις αφήξεις του Αλέξη Κούγια.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΑΕΛ ΡΑΤΚΟ ΝΤΟΣΤΑΝΙΤΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
Κούγιας Λάρισα EUROKINISSI

Ούτε δυο εβδομάδες μεσολάβησαν απ' όταν ο Αλέξης Κούγιας διέψευδε στο Contra.gr το "καπάρο" του Ολυμπιακού για τον Γιάννη Μασούρα (με αποζημίωση κοντά στα 800 χιλιάρικα θεωρώντας την απαξιωτική), αλλά στην παρουσίαση του Ράτκο Ντόστανιτς (νέος προπονητής) μίλησε για επίσημη πρόταση από τον Πειραιά. Την οποία και εξετάζει. Μαζί με άλλες που έχει στα χέρια του...

Χρήματα δεν μετέφερε ο ιδιοκτήτης τη ΑΕΛ. Πόσο όμως ν' ανέβηκαν οι "ερυθρόλευκοι" για έναν ταλαντούχο μεν, 21χρονο δε δεξιοπόδαρο φουλ μπακ; Εκτός κι αν τα 400.000 που, σύμφωνα με τον Κούγια, δίνει ταυτόχρονα ο Ολυμπιακός για τον Άγγελο Καρατάσιο, τον 21χρονο στόπερ που έχει μονάχα δύο συμμετοχές στο κύπελλο (με Παναχαϊκή και Ξάνθη), έχουν το ρόλο του... μπόνους!

Τι ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κούγιας; Πως " ο Ολυμπιακός έκανε επίσημη πρόταση, 400.000 ευρώ για τον Καρατάσιο, μαζί με πρόταση για τον Μασούρα". Διάνθισε βέβαια τα λεγόμενά του, υποστηρίζοντας ότι " για τον Μασούρα έχουν γίνει προτάσεις και από το εξωτερικό αλλά και από ακόμη μία μεγάλη ομάδα της Ελλάδας".

News 24/7

24MEDIA NETWORK