Πρώην σουπερλιγκάτος προπονητής στο πλευρό του Ράφα Μπενίτεθ

Ποιος πρώην τεχνικός του Πλατανιά παρακολούθησε από κοντά προπονήσεις της Νιούκαστλ και πόζαρε χαμογελαστός στο πλευρό του Ράφα Μπενίτεθ; Αμφότερους ενώνει το κοινό τους παρελθόν στη Ρεάλ Μαδρίτης (PHOTOS).

Πρώην σουπερλιγκάτος προπονητής στο πλευρό του Ράφα Μπενίτεθ

Στην Ισπανία βρίσκεται ο Χοσέ Μανουέλ Ρόκα ο οποίος μετά το τέλος της συνεργασίας του με τον Πλατανιά επιμορφώνεται ποδοσφαιρικά, παρακολουθώντας προπονήσεις ιστορικής ομάδας της Αγγλίας.

Συγκεκριμένα, ο πρώην τεχνικός των Ολυμπιακού Βόλου, Πανθρακικού και Πλατανιά "ανέβασε" στα social media φωτογραφίες από το προπονητικό κέντρο "Pinatar Arena Football Center" στο οποίο βρίσκεται η Νιούκαστλ και πραγματοποιεί μίνι προετοιμασία.

Στις φωτογραφίες που ακολουθούν θα δείτε τον Ρόκα να ποζάρει αγκαλιά με τον Ράφα Μπενίτεθ. Οι δύο Ισπανοί έχουν κοινό παρελθόν λόγω Ρεάλ. Τόσο ο "Έλληνας" κόουτς όσο και ο Μπενίτες άρχισαν τις καριέρες τους από τις ακαδημίες της " Βασίλισσας", ενώ όταν ο πρωταθλητής Ευρώπης με τη Λίβερπουλ το 2005 προπονούσε τη Ρεάλ Β' (1993-1995) ο 42χρονος Ρόκα βρισκόταν ήδη στα τσικό της ομάδας του Ζιντάν.

Photo Credits: AP Photo/Rui Vieira

News 24/7

24MEDIA NETWORK