Αντί για τον Αστέρα κατέληξε στη Ρεάλ!

Ποδοσφαιριστής το καλοκαίρι που μας πέρασε έφτασε μία ανάσα από την υπογραφή συμβολαίου με τον Αστέρα Τρίπολης, όμως τελευταία στιγμή... έσκασε πρόταση από την Ρεάλ Μαδρίτης και χάλασε το deal! Διαβάστε ποιος είναι.

Αντί για τον Αστέρα κατέληξε στη Ρεάλ!

Μπορεί ο τίτλος να μοιάζει υπερβολικός και η ιστορία τραβηγμένη από τα... μαλλιά, η πραγματικότητα, όσο κι αν φαντάζει δύσκολο να το πιστέψει κανείς, είναι 100% αληθινή.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε, οι Αρκάδες έκαναν ολικό... λίφτινγκ στο ρόστερ τους. Από την ομάδα αποχώρησαν έντεκα ποδοσφαιριστές, εκ των οποίων πολλοί βασικοί ( Μπαντής, Σανκαρέ, Γκοϊάν, Θεοδωρόπουλος, Παντελιάδης, Ζησόπουλος, Τσοκάνης, Λούι, Κιτοκό, Αλόκο, Τορμένα).

Στη θέση τους αποκτήθηκαν οι: Γκοντό, Φαρίνια, Ντοναρούμα, Ζουμά, Σεφί, Αθανασιάδης, Τσιλιανίδης, Καλτσάς, Τσουκαλάς και Μπέρτος. Με λίγα λόγια η διοίκηση της ομάδας έκανε στροφή στο ελληνικό στοιχείο, με δεδομένο πως τον Γενάρη του 2016 ήρθε στην ομάδα και ο Ιωαννίδης από τον Ολυμπιακό με μεταγραφή.

Η ΡΕΑΛ ΧΑΛΑΣΕ ΤΟ DEAL!

Αυτό το καλοκαίρι, ωστόσο, έγινε προσπάθεια απόκτησης ( με δανεισμό) ενός ακόμα ποδοσφαιριστή από τους ερυθρόλευκους για να ταιριάξει με τον εξαιρετικό κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, Ιωαννίδη.

Ο λόγος για τον Νίκο Βέργο, που θεωρούσε πως στον Αστέρα θα βρει και χώρο στη γραμμή κρούσης, αλλά και τις κατάλληλες συνθήκες ( οι Αρκάδες έχουν υπερσύγχρονο κέντρο) έτσι ώστε να... απλώσει τα ταλέντο του στα γήπεδα της Super League.

Τα πάντα είχαν σχεδόν διευθετηθεί, όμως τελευταία στιγμή έσκασε η πρόταση της Ρεάλ Μαδρίτης(-Castilla)! Φυσικά ο παίκτης δεν μπήκε καν στη διαδικασία να το σκεφτεί, αφού αυτές οι ευκαιρίες παρουσιάζονται μία φορά στη ζωή.

Μεγάλος κερδισμένος σε αυτή την ιστορία είναι φυσικά ο Ολυμπιακός, αφού το deal που έκλεισε με την "βασίλισσα" είναι κάτι παραπάνω από εξαιρετικό. Το "ενοίκιο" δανεισμού είναι 300.000€, η ρήτρα αγοράς 7.000.000€, ενώ σε αυτή έχουν συμπεριληφθεί διάφορα μπόνους ( επίτευξη γκολ, προώθηση στους μεγάλους, τίτλοι κτλπ) που μπορούν να εκτινάξουν το ποσό άνω των 10.000.000€!

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο Νίκος Βέργος μετρά 11 συμμετοχές με 2 γκολ και 1 ασίστ με τη φανέλα της Real Castilla, ενώ οι φήμες που τον ήθελαν να πηγαίνει στον Ηρακλή τον Γενάρη δεν έχουν βάση. Μάλιστα πριν λίγες ημέρες ανέβασε και φωτογραφία στο Instagram από τα αποδυτήρια της ομάδας.

Último entrenamiento del año / τελευταία προπονηση της χρόνιας

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Nikos Vergos (@nikosvergos) στις

News 24/7

24MEDIA NETWORK