Αυτός ο παίκτης της Ρεάλ δεν σεβάστηκε την Γιουβέντους

Μπορεί Κριστιάνο Ρονάλντο και Μαρσέλο να έδειξαν τον σεβασμό τους στον Τζίτζι Μπουφόν, υπάρχει όμως ένας νεαρός παίκτης της "βασίλισσας" που έκανε νεύμα στον Ιταλό να... σωπάσει! Δείτε την απίστευτη φωτογραφία.

Juventus goalkeeper Gianluigi Buffon reacts during a Champions League quarter final second leg soccer match between Real Madrid and Juventus at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Wednesday, April 11, 2018. (AP Photo/Francisco Seco)
buffon AP IMAGES

Το Μπερναμπέου έγινε... ροντέο στις καθυστερήσεις του αγώνα της Ρεάλ με την Γιουβέντους, λόγω της απόφασης του διαιτητή Τζέιμι Όλιβερ να δώσει πέναλτι-πρόκριση στην "βασίλισσα" που προκάλεσε μεταξύ άλλων την πρώτη αποβολή στην καριέρα του Μπουφόν στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο έμπειρος πορτιέρε πάντως παρά τις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του αγώνα, εκφράζοντας τα παράπονα του, έγινε δέκτης σεβασμού από τον Κριστιάνο Ρονάλντο που έσπευσε να τον αγκαλιάσει, ενώ νωρίτερα ο Μαρσέλο υποκλίθηκε στο μεγαλείο του!

Το ίδιο δεν συνέβη όμως με τον νεαρό άσο της Ρεάλ, Θίο Ενράντες, ο οποίος έκανε το ακριβώς αντίθετο. Ανέβασε φωτογραφία στο λογαριασμό του στο twitter, κάνοντας νόημα στους παίκτες της Γιουβέντους να... σωπάσουν!

"Σσσ.... Πάμε Ρεάλ, τίποτε άλλο", έγραψε στα σχόλια έγινε... χαμός.

Αυτός ο παίκτης της Ρεάλ δεν σεβάστηκε την Γιουβέντους

Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK