Ο Ράμος θα φορέσει τη μάσκα του... Μάνταλου!

Ο Σέρχιο Ράμος επιστρέφει στις υποχρεώσεις του με την Ρεάλ Μαδρίτης, κόντρα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο, φορώντας την ίδια μάσκα με εκείνη του... Πέτρου Μάνταλου, όταν ο άσος της ΑΕΚ είχε σπάσει τη μύτη του (φωτογραφίες)!

Ο Ράμος θα φορέσει τη μάσκα του... Μάνταλου!

Τον Σεπτέμβριο του 2016 ο Πέτρος Μάνταλος στάθηκε άτυχος κατά τη διάρκεια της προπόνησης, αφού συγκρούστηκε με τον Ροντρίγκο Γκάλο με αποτέλεσμα να σπάσει η μύτη του.

Οι υποχρεώσεις της Ένωσης ήταν αρκετές, οπότε αποφασίστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση και στη συνέχεια να ταξιδέψει στην Ιταλία, έτσι ώστε να σχεδιαστεί ειδική προστατευτική μάσκα, με σκοπό να μπορεί να αγωνιστεί δίχως πρόβλημα.

Η συγκεκριμένη μάσκα έχει δυο τεχνικές κατασκευής. Στην πρώτη τοποθετούν στο πρόσωπο του αθλητή ένα ειδικό "καπούλι", έτσι ώστε να μετρηθούν με ακρίβεια όλες οι λεπτομέρειες, ενώ στη δεύτερη σκανάρουν με ειδικές κάμερες το κεφάλι και στέλνουν τα δεδομένα σε υπολογιστή που φτιάχνει τρισδιάστατο σχέδιο.

Στη συνέχεια κατασκευάζεται μάσκα από ειδικό ανθρακόνημα που εφάπτεται άψογα στο πρόσωπο, άκαμπτη, με μικρό βάρος ( μεταξύ 65 και 70 γραμμαρίων) και κοστίζει μεταξύ 300- 500 ευρώ.

Την ίδια τεχνική ακολούθησε και ο Σέρχιο Ράμος της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά στη δεύτερη από τις δυο πιο γνωστές εταιρίες (Podoactive)! Ο έμπειρος Ισπανός αμυντικός έσπασε τη μύτη του στο ντέρμπι με την Ατλέτικο, περίμενε λίγες ημέρες με σκοπό να βελτιωθεί το τραύμα και πλέον μπορεί να αγωνιστεί το Σάββατο στο Μπιλμπάο με την ειδική του μάσκα.

Βέβαια για όσους θυμούνται καλά ο Πέτρος Μάνταλος δεν... άντεξε με τη δική του και σε πολλούς αγώνες την έβγαλε, αφού τον εμπόδιζε!

Ο Ράμος θα φορέσει τη μάσκα του... Μάνταλου!
Ο Ράμος θα φορέσει τη μάσκα του... Μάνταλου!
mantalos maska EUROKINISSI

Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK