Ο Ζιντάν τα είχε "σπάσει" με τον Πέρεθ απ' το προηγούμενο βράδυ

Ο Ζιντάν τα "βρόντηξε" απ' την Ρεάλ, ο Φλορεντίνο Πέρεθ μοιάζει να είναι ακόμη "παγωμένος" απ' τις εξελίξεις και ο κόσμος της ομάδας ψάχνει το "γιατί". Την απάντηση δίνει με δημοσίευμα της η "Sun", που ρίχνει φως στις... σκιές της απόφασης του "Ζιζού".

Ο Ζιντάν τα είχε "σπάσει" με τον Πέρεθ απ' το προηγούμενο βράδυ
AP PHOTO/BORJA B. HOJAS

Η... αιφνίδια αποχώρηση του Ζινεντίν Ζιντάν απ' τον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης ύστερα από 2,5 άκρως επιτυχημένα χρόνια, "πάγωσε" τον κόσμο και προκάλεσε αν μη τι άλλο πολλά ερωτηματικά.

Στην έκτακτη συνέντευξη Τύπου που συγκάλεσε, ο "Ζιζού" στήριξε την απόφασή του αυτή, λέγοντας πως είχε έρθει η ώρα ο σύλλογος να αλλάξει φιλοσοφία, ενώ τα ισπανικά Μέσα εκτιμούσαν πως ο... πονηρός Γάλλος "έφαγε" τον Πέρεθ στην στροφή προτού ο πρόεδρος... φάει εκείνον.

Πάντως, η "Sun" έδωσε μια άλλη διάσταση στο θέμα και στάθηκε σ' ένα γεγονός που προηγήθηκε της παραίτησης, το οποίο αποδείχθηκε καταλυτικό στην έκβαση των πραγμάτων.

Πιο συγκεκριμένα, οι Βρετανοί υποστήριξαν ότι ο 45χρονος Γάλλος είχε μια μεταγραφική κουβέντα με τον Φλορεντίνο Πέρεθ στην οποία συζήτησαν μεταξύ άλλων για μια ενδεχόμενη μετακίνηση του Εντέν Αζάρ στη Μαδρίτη. Αυτή ήταν, άλλωστε και η επιθυμία του Ζιντάν...

Ο πρόεδρος των "μερένγκες" απέρριψε την εισήγηση του Γάλλου και αντ' αυτού πρότεινε να γίνει κίνηση για τον Νταβίντ Ντε Χεα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η απάντηση του "Ζιζού" ήταν αρνητική γιατί είχε εμπιστοσύνη στον Νάβας, δεν υπήρξε συνεννόηση και κάπου εκεί "ράγισε" οριστικά το γυαλί.

" Τελείωσα από εδώ. Να προσέχεις την ομάδα", φέρεται να είπε σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο 45χρονος τεχνικός στον Πέρεθ, που στην συνέχεια τον παρακαλούσε να μείνει με δικούς του, πλέον όρους.

Ήταν, όμως πια αργά...

News 24/7

24MEDIA NETWORK