Ο Χάρης Γιαννόπουλος και τα μπλε χαπάκια

Η απίθανη ιστορία του Χάρη Γιαννόπουλου και του γυμνού γείτονά του, ο οποίος είχε καταναλώσει χάπια σεξουαλικής διέγερσης για να... εκδηλώσει τον έρωτά του.

Έχει δεσμευτεί να μην blogάρει μόνο για αγωνιστικά θέματα ο Χάρης Γιαννόπουλος και στη "φρέσκια" ανάρτησή του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ πρωτοτύπησε, εξιστορώντας ένα συμβάν της... καθημερινότητας, τον έρωτα ενός γείτονά του που δεν είχε... ευτυχή κατάληξη.

Διαβάστε (και γελάστε ελεύθερα):

"Επειδή μου αρέσει να τηρώ όσα λέω, για ακόμα μία φορά δεν θα αναφερθώ στα τετριμμένα των κλασσικών, μπασκετικών μλογκ και θα σας εξιστορήσω μία εμπειρία που είχα με θέμα τους γείτονες.

Όπως κάθε επαγγελματίας αθλητής έτσι και εγώ, αλλάζω συχνά ομάδες, το οποίο σημαίνει ότι η μετακόμιση από πόλη σε πόλη και από σπίτι σε σπίτι είναι ένα απολύτως συχνό και φυσιολογικό φαινόμενο. Σε όλες τις ομάδες που έχω πάει σε όλα τα διαμερίσματα που έχω αλλάξει αυτά τα χρόνια, μόνο ένα πράγμα παραμένει ίδιο. Οι περίεργοι γείτονες. Για κάποιο περίεργο λόγο, προσελκύω τους πιο θορυβώδεις αλλά κι ενδιαφέροντες γείτονες. Από τη Θεσσαλονίκη μέχρι και την Ισπανία, χωρίς να το θέλω, με έκαναν να τους προσέξω.

Ένας από αυτούς ήταν ερωτευμένος με μια γειτόνισσα, η οποία τον απέφευγε. Τα περισσότερα βράδια περιοριζόταν σε καψουροτράγουδα που βασάνιζαν ακόμα περισσότερο την καρδιά του και φυσικά τα δικά μου αυτιά. Ώσπου μια μέρα, επιστρέφοντας σπίτι βρήκα ένα ασθενοφόρο κι ένα περιπολικό στην είσοδο της πολυκατοικίας και τον εν λόγω κύριο στο φορείο. Φώναζε ότι την αγαπάει ενώ αυτή δίπλα του προσπαθούσε να τον ηρεμήσει.

Πρόσεξα λοιπόν κάτι περίεργο στο σεντόνι που κάλυπτε, απ' ότι μου είπαν μετά το γυμνό σώμα του. Ο γείτονας ήταν μεθυσμένος κι είχε πάρει δύο μπλε χαπάκια. Την αστυνομία την κάλεσε η μητέρα του με την οποία έμενε και δυστυχώς είδε τον γιο της να τρέχει γυμνό κι «ορεξάτο» στη γειτονιά ψάχνοντας την αγάπη του".