Η Γιουβέντους δεν εγκαταλείπει τη μάχη για Μανωλά

Η Ίντερ φέρεται να έχει προβάδισμα για τον Κώστα Μανωλά το καλοκαίρι όμως σύμφωνα με τον μάνατζέρ του στην κούρσα της απόκτησής του παραμένει και η Γιουβέντους.

Η Γιουβέντους δεν εγκαταλείπει τη μάχη για Μανωλά

Περιζήτητος σε Ιταλία και Ευρώπη! Ο Κώστας Μανωλάς είναι από τα πιο "hot" ονόματα που φιγουράρουν τις τελευταίες μεταγραφικές περιόδους στη Serie A και όλα δείχνουν πως το καλοκαίρι θα γίνει "σφαγή" για το ποια ομάδα θα εξασφαλίσει τις υπηρεσίες του τα τελευταία χρόνια.

Από τη στιγμή που δεν έχει ανανεώσει ακόμα με την Ρόμα, τα σενάρια από Ιταλία αναφέρουν πως η Ίντερ βρίσκεται στην pole position για να τον ντύσει στα νερατζούρι αλλά ο μάνατζέρ του φρόντισε να ρίξει λάδι στη φωτιά αναφέροντας το όνομα της... Γιουβέντους σε συνέντευξή του στην "Gazzetta dello Sport".

"Ο Μανωλάς ενδιαφέρει επίσης και την Γιουβέντους. Οι μπιανκονέρι τον παρακολουθούν από την εποχή που έπαιζε στον Ολυμπιακό", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Ευαγγελόπουλος, για να προσθέσει: "Ο Κώστας αρέσει επίσης στην Ίντερ όπως και σε πολλούς συλλόγους του εξωτερικού, όπως η Τσέλσι, η Μπαρτσελόνα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Παρί Σεν Ζερμέν".

Εξυπακούεται ότι λόγω της κόντρας μεταξύ Ρόμα και Γιουβέντους, οι Ρωμαίοι δεν θέλουν ούτε να σκέφτονται το ενδεχόμενο να χάσουν τον παίκτη και να τον δουν να μετακομίζει στο Τορίνο (έκανε το ίδιο δρομολόγιο ο Πιάνιτς το περασμένο καλοκαίρι), ενώ αντίθετα με την Ίντερ υπάρχει σαφώς καλύτερο κλίμα όσον αφορά στην επικοινωνία των δύο διοικήσεων.

News 24/7

24MEDIA NETWORK