Σε ομάδα έκπληξη ο Φυτανίδης!

Μετά από δέκα μήνες χωρίς αγώνες στα πόδια του, ο Σωκράτης Φυτανίδης βρήκε ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του! Ποιος τον πήγε στην Ρουμανία. Δύσκολο το έργο του έμπειρου αμυντικού, αφού πρέπει να παλέψει για την κατηγορία.

Σε ομάδα έκπληξη ο Φυτανίδης!

Στις 23/4/2017 ήταν η τελευταία φορά που είδαμε τον Σωκράτη Φυτανίδη να αγωνίζεται με τη φανέλα του Ατρόμητου. Από τότε οι δυο πλευρές οδηγήθηκαν στο δικαστήριο για οικονομικές διαφορές, με τον έμπειρο αμυντικό να δικαιώνεται αρκετούς μήνες αργότερα.

Παρά... δυο μήνες ένα χρόνο μετά, ο 33χρονος άσος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ρουμανία και την Γκας Μέταν με προπονητή τον Κριστιάν Πουστάι. Η νέα του ομάδα βρίσκεται στην 13η θέση ( μία πάνω από τον πάτο) και θα δώσει μάχη για την παραμονή στην κατηγορία.

Στην Ρουμανία στο τέλος της κανονικής περιόδου έχουμε μπαράζ τόσο για τον πρωταθλητή, όσο για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια και τον υποβιβασμό.

Το deal του Φυτανίδη στην Ρουμανία έκλεισε ο μάνατζερ Γιάννης Γλυκός μαζί με το γραφείο που συνεργάζεται (Sportfront). Θυμίζουμε πως ο έμπειρος άσος περίμενε μία καλή πρόταση από την Ασία, η οποία όμως δεν ήρθε τελικά.

Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK