Απολύθηκε προπονητής πριν το Μουντιάλ!

Έγινε και αυτό στον μαγικό κόσμο του ποδοσφαίρου. Δυο μήνες πριν τη σέντρα του Μουντιάλ της Ρωσίας, εθνική ομάδα απέλυσε τον προπονητή της, γιατί δεν άρεσε στην ομοσπονδία η εικόνα στα... φιλικά παιχνίδια!

Japan Football Association (JFA) President Kozo Tashima speaks during a press conference at its headquarters in Tokyo, Monday, April 9, 2018. Tashima said Japan fired coach Vahid Halilhodzic two months before soccers World Cup in Russia and replaced him immediately on Monday with Japanese Akira Nishino, the technical director of the JFA. (AP Photo/Shizuo Kambayashi)
japan world cup AP IMAGES

Για έκτη συνεχόμενη φορά η Ιαπωνία θα δώσει το "παρών" στο παγκόσμιο κύπελλο. Οι μεγαλύτερες επιτυχίες είναι μέχρι τους "16" του θεσμού και αυτή τη φορά έχει μπει στόχος για το κάτι παραπάνω. Με μία διαφορά.

Ξεκίνησαν την προσπάθεια με τον Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς και θα την ολοκληρώσουν με άλλον τεχνικό! Βλέπετε, η εικόνα των "μπλε σαμουράι" ήταν κακή στα τελευταία τρία φιλικά (δυο ήττες και μία ισοπαλία), με αποτέλεσμα να απολυθεί ο έμπειρος προπονητής. Δυο μήνες πριν τη σέντρα του Μουντιάλ!

Στον πάγκο θα καθίσει ο προπονητής της Κ21 και βοηθός του Βόσνιου τεχνικού, Μακότο Τεγκουραμόρι μέχρι να βρεθεί ο αντικαταστάτης.

Ούτε με το Μουντιάλ στο... τσεπάκι δεν είσαι ασφαλής σήμερα.

AP Photo/Shizuo Kambayashi

News 24/7

24MEDIA NETWORK