Τρελά λεφτά στον Λουτσέσκου από την πρώην ομάδα του Δώνη

Η Αλ Χιλάλ της Σαουδικής Αραβίας, πρώην ομάδα του Γιώργου Δώνη, επιθυμεί διακαώς τον νυν τεχνικό της Ξάνθης Ράζβαν Λουτσέσκου και μάλιστα τον... "χρυσώσει" για να πει το "ναι".

Τρελά λεφτά στον Λουτσέσκου από την πρώην ομάδα του Δώνη

Το ενδιαφέρον της Αλ Χιλάλ για τον τεχνικό της Ξάνθης Ράζβαν Λουτσέσκου δεν είναι καινούργιο, αλλά υπάρχει εδώ και καιρό.

Όπως αναφέρει μάλιστα η εφημερίδα "Goal", οι Σαουδάραβες επέστρεψαν για τον Ρουμάνο κόουτς, προσφέροντάς τους ένα ποσό που αγγίζει τα 4.500.000 δολάρια για τα επόμενα δύο χρόνια προκειμένου να αναλάβει την ομάδα.

Την απόφαση για το μέλλον του θα πρέπει να πάρει ο μεγαλομέτοχος της ομάδας, Χρήστος Πανόπουλος. Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, ο Λουτσέσκου δεν έχει πρόθεση να πιέσει για κάτι και το έχει αφήσει πάνω στο... αφεντικό της ακριτικής ομάδας. Πάντως με δεδομένη την κακή πορεία που διανύει η Ξάνθη στο φετινό πρωτάθλημα, τίποτα δεν είναι απίθανο.

Θα πρέπει να θυμίσουμε σε όσους το ξέχασαν πως η Αλ Χιλάλ είναι η πρώην ομάδα του Γιώργου Δώνη, επομένως εμπιστεύεται ξανά την ελληνική αγορά για προπονητή.

Βέβαια εδώ που τα λέμε στον Έλληνα κόουτς είχαν προσφέρει περισσότερα στο συμβόλαιο που υπέγραψαν. Ήταν ένα ποσό που άγγιζε τα 3.000.000 ευρώ το χρόνο για διετές συμβόλαιο!

News 24/7

24MEDIA NETWORK