Σφήνα για Τσόρι ο Αστέρας!

Ο Αστέρας Τρίπολης επιστρέφει στο... λάτιν μοντέλο και ο Τσόρι Ντομίνγκες βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των Αρκάδων, έχοντας στα χέρια του... σούπερ πρόταση, που υπερκαλύπτει εκείνη του Απόλλωνα Σμύρνης!

Σφήνα για Τσόρι ο Αστέρας!
chori asteras olympiakos ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Όλοι στην Ελλάδα θέλουν τον Τσόρι! Μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό, ο έμπειρος μεσοεπιθετικός έχει πολλές προτάσεις στα χέρια του από ομάδες της Super League με τον Απόλλωνα Σμύρνης να είναι, μέχρι πρόσφατα, ο πιο... ζεστός. Σύμφωνα δε, με την πρόσφατη αποκάλυψη του Contra.gr, η "Ελαφρά Ταξιαρχία" του έχει καταθέσει προσφορά plus 200.000 ευρώ για ένα χρόνο!

Τις τελευταίες μέρες, ωστόσο, δυναμικά στην απόκτηση του Αργεντινού μπήκε ο Αστέρας Τρίπολης! Μάλιστα οι Αρκάδες προσφέρουν περισσότερα χρήματα στον πρώην αρχηγό του Ολυμπιακού από τον Μονεμβασιώτη ενώ φέρεται να ζήτησαν από τον έμπειρο ποδοσφαιριστή να τους απαντήσει μέσα στην εβδομάδα.

Ο 36χρονος άσος, πάντως, έχει ξεκινήσει ατομικό πρόγραμμα έτσι ώστε να είναι πανέτοιμος όταν επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Θα είναι αυτός στον Αστέρα; Με δεδομένο πως πάμε πάλι σε... λάτιν στροφή, όλα είναι πιθανά.

Γ.Χ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK