Ισπανός κόουτς που έφτασε κοντά στον Ολυμπιακό τράκαρε με αγριογούρουνο!

Απίστευτο και όμως... ισπανικό. Προπονητής που έφτασε τρεις φορές κοντά στον Ολυμπιακό, είχε... ατύχημα το Σάββατο με αγριογούρουνο και μπήκε στο νοσοκομείο! Διαβάστε ποιος είναι.

Ισπανός κόουτς που έφτασε κοντά στον Ολυμπιακό τράκαρε με αγριογούρουνο!

Σχεδόν δέκα χρόνια πριν. Μάιος του 2008. Ο Ολυμπιακός του Σωκράτη Κόκκαλη αναζητούσε προπονητή και το όνομα του Μαρθελίνιο βρισκόταν στην κορυφή της λίστας. Σύμφωνα με τους Ισπανούς, η πρόταση των ερυθρολεύκων ήταν τριετής με 4.500.000€ συνολικό συμβόλαιο.

Τελικά ο, τότε, νεαρός τεχνικός υπέγραψε στην Σαραγόσα και ο Ολυμπιακός έδωσε τα χέρια με τον... Ερνέστο Βαλβέρδε για πρώτη φορά! Το όνομα του ακούστηκε αρκετές φορές τα επόμενα χρόνια για τον πάγκο των πρωταθλητών Ελλάδας με την τελευταία να είναι τον Μάρτιο που μας πέρασε, όταν ο Πάουλο Μπέντο απολύθηκε από τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Η μοίρα όπως φαίνεται δεν τα έφερε έτσι ώστε να συνεργαστούν οι δυο πλευρές και από τον Μάιο του 2017, ο Μαρθελίνιο συνεργάζεται με την Βαλένθια. Δυστυχώς για τον 52χρονο τεχνικό η χρονιά δεν κλείνει καλά, αφού είχε μία... ατυχία χρονιάρες μέρες.

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση της Βαλένθια, ο Μαρθελίνιο τράκαρε με... αγριογούρουνο την ώρα που οδηγούσε για να βρεθεί κοντά στα αγαπημένα του πρόσωπα, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο του να βγει εκτός πορείας και ο ίδιος να βρεθεί στο νοσοκομείο!

Ευτυχώς δεν έχει κάτι σοβαρό και αποχώρησε λίγες ώρες αργότερα, αφότου υποβλήθηκε σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις. Είμαστε σίγουροι πως στις γιορτές θα πάρει την... εκδίκηση του και ειδικότερα στο γιορτινό τραπέζι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK