Ραούλ και Φουστέρ μαζί στο... θρανίο!

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε προπονητή, όμως ένας πρώην "ερυθρόλευκους" ξένος που αγαπήθηκε όσο ελάχιστοι παίκτες, ετοιμάζεται να πάρει το... δίπλωμα του. Μάλιστα κάθεται στο ίδιο θρανίο με τον Ραούλ!

Ραούλ και Φουστέρ μαζί στο... θρανίο!

Τον Ιούνιο του 2017 και αφού βοήθησε την Χετάφε να πάρει την άνοδο στην Πριμέρα, ο Νταβίδ Φουστέρ ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας τους. Θα μπορούσε θεωρητικά να αγωνιστεί για ένα ή δυο χρόνια ακόμα, όμως οι τραυματισμοί τον ταλαιπώρησαν αφόρητα, όπως και στον Ολυμπιακό.

Έτσι, στα 35 του χρόνια άρχισε να σχεδιάζει το μέλλον. Αυτό είναι πιθανό να τον βρει σε κάποιον πάγκο, αφού ήδη ξεκίνησε μαθήματα προπονητικής και μάλιστα δίπλα του έχει τους... καλύτερους.

Στη φωτογραφία που ανέβασε η AS, ο πρώην μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού κάθεται στο ίδιο θρανίο με τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης, Ραούλ, ενώ μαζί τους είναι και οι Άλμπερτ Ριέρα, Τσάμπι Αλόνσο, Τσάβι, Μάρκος Σένα, Γιοάν Καπντεβίλα και Βίκτορ Βαλντές.

Ποιος ξέρει, σε 2-3 χρόνια μπορεί να τον ξαναδούμε στους "ερυθρόλευκους". Ειδικότερα μετά τη συχνότητα που αλλάζουν τους προπονητές.

Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK