Σπόντες για την υπόθεση Λέτο από Λίβα

Τι είπε ο δικηγόρος του Ολυμπιακού, Αργύρης Λίβας για το γεγονός ότι για την υπόθεση Σεμπά δικάστηκε σε έκτακτη δικάσιμο...

Σπόντες για την υπόθεση Λέτο από Λίβα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η υπόθεση του Σεμπάστιαν Λέτο εκδικάστηκε σε τακτική δικάσιμο από την πειθαρχική επιτροπή της Super League (για την ενέργεια του Αργεντινού να φτύσει τον Μάνταλο στο παιχνίδι των δύο ομάδων στο πρωτάθλημα), ενώ ο Σεμπά απολογήθηκε σε έκτακτη δικάσιμο από την πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ.

Αν όμως, η απολογία ήταν στην προκαθορισμένη δικάσιμο της Πέμπτης 27/4, ο άσος των "ερυθρόλευκων" θα έπαιζε κανονικά στον επαναληπτικό ημιτελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ, την Τετάρτη 26/4 στο ΟΑΚΑ.

Ο Αργύρης Λίβας, δικηγόρος του Ολυμπιακού, λοιπόν, έριξε την... σπόντα του στην πειθαρχική επιτροπή, στην εκδίκαση της υπόθεσης. "Πριν από λίγες ημέρες έγινε η ίδια περίπτωση με τον Λέτο του Παναθηναϊκού. Δικάστηκε σε τακτική δικάσιμο και όχι σε έκτακτη, νωρίτερα. Για εμάς έχει τεράστια σημασία γιατί αύριο είναι το παιχνίδι με την ΑΕΚ" δήλωσε.

Η απάντηση που πήρε ήταν ότι η πειθαρχική επιτροπή με την υπάρχουσα σύνθεση, ασχολείται με τιμωρίες παικτών για πρώτη φορά.

Α.Πλ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK