Γιατί χωρίζει η Αθηνά Ωνάση;

Έπειτα από 11 χρόνια, η μοναδική κληρονόμος της οικογένειας Ωνάση, φαίνεται πως αποφάσισε να πάρει διαζύγιο από τον Βραζιλιάνο σύζυγό της Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο.

Γιατί χωρίζει η Αθηνά Ωνάση;

Ο αθλητής της ιππασίας Ντόντα Μιράντα, επιβεβαίωσε σύμφωνα με βραζιλιάνικο δημοσίευμα το διαζύγιο με την Αθηνά Ωνάση, με την οποία υπήρξαν ζευγάρι και στη συνέχεια παντρεμένοι επί 11 χρόνια. Όπως σημειώνει το βραζιλιάνικο δημοσίευμα, η μοναδική κληρονόμος της οικογένειας Ωνάση είναι εκείνη που ζήτησε το διαζύγιο και παρά το γεγονός πως φίλοι του ζευγαριού ποντάρουν στην επανασύνδεση, τα πράγματα για την ώρα μοιάζουν οριστικά.

Η Epoca παραθέτει δηλώσεις προσώπου από το στενό περιβάλλον του ζευγαριού, ο οποίος και σημειώνει πως το διαζύγιο έρχεται μετά από απόφαση της Αθηνάς. Για το λόγο αυτό, η κόρη της Χριστίνας Ωνάση, δεν θα λάβει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, στην ιππασία, όπου και θα διαγωνιζόταν με τα χρώματα της Ελλάδας.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως ο Βραζιλιάνος αθλητής περνά ιδιαίτερα δύσκολες ώρες, αφού μέσα σε όλα, κατά την επιστροφή του από τη Γαλλία στο Βέλγιο, όπου και διαμένει αυτό τον καιρό, ενεπλάκη σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Από αυτό έχασε τη ζωή του ένα από τα άλογα που διαθέτει, το οποίο σύμφωνα με το δημοσίευμα είναι το αγαπημένο του και εκείνο που ιππεύει η κόρη του.

"Περνάω από μια καταιγίδα, αλλά δεν θα το βάλω κάτω αγάπη μου. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά θα παλέψω μέχρι το τέλος" φέρεται να λέει ο Ντόντα για τα σύννεφα στη σχέση του με την Αθηνά Ωνάση.

News 24/7

24MEDIA NETWORK