Στο facebook του Μιχάλη Ζαμπίδη η συνέντευξή του στο Contra.gr

Η σελίδα του Μιχάλη Ζαμπίδη, που μετρά περισσότερα από 840.000 likes, φιλοξένησε την Τετάρτη (11/11) την αποκλειστική συνέντευξη του Iron Mike στο Contra.gr, συνοδεύοντάς την με ένα πολύ ωραίο μήνυμα.

Στο facebook του Μιχάλη Ζαμπίδη η συνέντευξή του στο Contra.gr

Ο απόλυτος Έλληνας αθλητής, Μιχάλης Ζαμπίδης, μίλησε στο Contra.gr για την ολοκληρωτική καριέρα του, τη νύχτα, το πάθος με τα γρήγορα αυτοκίνητα, το αξέχαστο βράδυ στο ΣΕΦ, τους πόνους, τα δάκρυα και την ταινία για τη ζωή του.

Ο Iron Mike διατηρεί σελίδα στο facebook με περισσότερα από 840.000 likes, μέσω της οποίας ενημέρωσε τους απανταχού θαυμαστές του για τα πολλά και ενδιαφέροντα που είπε στην Αριάνα Παπαγιάννη.

Στο facebook του Μιχάλη Ζαμπίδη η συνέντευξή του στο Contra.gr

"Η ιστορία με δίδαξε ότι με κάποια βασικά συστατικά όπως το όραμα, η πίστη, η υπομονή, η επιμονή, η πειθαρχία και η προσευχή σιγά - σιγά, σεμνά, ταπεινά, κοιτώντας ψηλά με το κεφάλι χαμηλά, ολοένα και ανέβαινα". O Πρωταθλητής μας μοιράζεται μαζί μας μερικές από τις πιο δυνατές στιγμές της πορείας του μέχρι σήμερα, σε μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης στο Contra.gr", ήταν το μήνυμα το οποίο συνόδευε το post στη σελίδα του Μιχάλη Ζαμπίδη.

Διαβάστε εδώ ολόκληρη τη συνέντευξή του στο Contra.gr και την Αριάνα Παπαγιάννη

News 24/7

24MEDIA NETWORK