ΣΤΑ ΑΚΡΑ: Χαμός με Ουζουνίδη και Πανιώνιο για Μπακασέτα

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης βρέθηκε προ της παραίτησης, την ώρα που η ΑΕΚ έστελνε πρόταση... κοροϊδία στον Πανιώνιο. Χαμός για τα μάτια του Τάσου Μπακασέτα.

ΣΤΑ ΑΚΡΑ: Χαμός με Ουζουνίδη και Πανιώνιο για Μπακασέτα
Μπακασέτας-Ουζουνίδης-Πανιώνιος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ομάδα θαύμα της σεζόν που φτάνει στο τέλος της, ο Πανιώνιος, αντιμετωπίζει κίνδυνο διάλυσης εκ των έσω και μετά από καιρό όχι για οικονομικούς λόγους.

Η επιτυχία πολλές φορές φέρνει προβλήματα και αυτό ακριβώς συνέβη με την υπόθεση του Τάσου Μπακασέτα, του (πλέον) διεθνή επιθετικού και σκόρερ έντεκα τερμάτων στη κανονική σεζόν.

Το Contra.gr από την πρώτη στιγμή σας ενημέρωσε για όλα τα επεισόδια του σίριαλ της μεταγραφής του από τους Νεοσμυρνιώτες. Ο Ολυμπιακός είχε συμφωνήσει με τον σύλλογο, η ΑΕΚ με τον παίκτη, με συνέπεια να φτάσουμε στη χθεσινή, επεισοδιακή Δευτέρα.

Ή καλύτερα, στην... Κυριακή, όταν ενημερώθηκε ο Μαρίνος Ουζουνίδης για την απόφαση της διοίκησης να "παγώσει" τον ποδοσφαιριστή, ως μέτρο πίεσης για να δεχθεί μεταγραφή στο λιμάνι.

Ο 47χρονος "αρχιτέκτονας" της φετινής επιτυχίας σκέφτηκε πολύ σοβαρά ακόμα και να παραιτηθεί, αφού έβλεπε το έργο του να καταστρέφεται και μάλιστα με άκομψο τρόπο. Το να πωληθούν παίκτες μετά από τέτοια σεζόν ήταν αναμενόμενο, ωστόσο ο τρόπος με τον οποίο θα χαλούσε το κλίμα δεν τον αντιπροσώπευε.

Εξάλλου, η συγκεκριμένη περίπτωση είναι και ιδιαίτερη για τον πρώην διεθνή στόπερ, αφού εκπροσωπείται από τον ίδιο μάνατζερ με τον 22χρονο επιθετικό και το τελευταίο που θα ήθελε ήταν άσχημη μεταχείριση στον παίκτη του.

Η σκέψη παραίτησης δεν υλοποιήθηκε εν τέλει, ωστόσο η έντονη δυσφορία του Ουζουνίδη για τα όσα εξελίσσονται τις τελευταίες ώρες αποτυπώθηκε και από την απουσία του στις καθιερωμένες δηλώσεις στη "Nova" μετά από τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, στις οποίες παρευρέθηκε ο προπονητής τερματοφυλάκων, Βαγγέλης Φιλιππής.

Η πρόταση... ανέκδοτο της ΑΕΚ

Ο αγώνας διεξήχθη κανονικά, αν και με άσχημο αποτέλεσμα για τους "κυανέρυθρους", που ηττήθηκαν με 2-0. Στο εσωτερικό του γηπέδου προκλήθηκε μεγάλη ένταση μεταξύ του βοηθού μάνατζερ του παίκτη και διοικούντων τον σύλλογο, όπως σας έγραψε από χθες το Contra.gr, ενώ ο ίδιος ο Μπακασέτας - που είχε κι αυτός επεισόδιο με μέλη της διοίκησης- αποχώρησε από τη Νέα Σμύρνη μόλις έμαθε ότι "κόπηκε" από την αποστολή.

Μάλιστα, ο 22χρονος ποδοσφαιριστής κλήθηκε σε απολογία από τους ανθρώπους του συλλόγου, οι οποίοι είχαν ακόμα μία... άσχημη επικοινωνία το βράδυ της Δευτέρας.

Συγκεκριμένα, η ΑΕΚ επικοινώνησε με τα γραφεία της Νέας Σμύρνης, για να φανερώσει τις... προθέσεις της σχετικά με τον ποδοσφαιριστή με επίσημο τρόπο.

Ως γνωστόν, ο Μπακασέτας μένει ελεύθερος τον Δεκέμβριο και ως εκ τούτου, μπορεί κάλλιστα να υπογράψει συμβόλαιο με την Ένωση σε λίγες εβδομάδες. Παρ' όλα αυτά, οι "κυανέρυθροι" φέρονται να είχαν συμφωνήσει με ποσό άνω των 500.000 ευρώ με τον Ολυμπιακό και με την προϋπόθεση να τον κρατήσουν (ως δανεικό) για όλο το 2016-2017.

Η Ένωση γνωστοποίησε την προσφορά της στον Πανιώνιο και ούτε που πλησιάζει εκείνη των "ερυθρολεύκων". Για την ακρίβεια, είναι πολύ πιο χαμηλή ακόμα και από τα 300.000 ευρώ, ένα ποσό που έχει διαρρεύσει στα ΜΜΕ τις τελευταίες ώρες.

Ο Πανιώνιος δεν ήταν δυνατό να αποδεχθεί αυτήν την πρόταση και όπως έχουν τονίσει οι διοικούντες τις τελευταίες ημέρες, είναι διατεθειμένοι να κρατήσουν τον παίκτη ανενεργό μέχρι τον Δεκέμβριο και να τον χάσουν χωρίς να έχουν λαμβάνειν, από το να τον παραχωρήσουν με αυτά τα χρήματα, τα οποία θεωρούν εξευτελιστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ουζουνίδης: "Θέμα της διοίκησης που δεν έπαιξε ο Μπακασέτας"
Η ένταση με Μπακασέτα, η προσφυγή σε UEFA και FIFA κι αυτό που ενόχλησε τον Πανιώνιο
Ο ΠΑΟΚ και ο ΑΕΚτζής Μπακασέτας

News 24/7

24MEDIA NETWORK