Στη "μάχη" για Ρομπέρτο και ο ΠΑΟΚ!

Ο σοβαρός τραυματισμός του Παναγιώτη Γλύκου φαίνεται πως φέρνει σούπερ μεταγραφή κάτω από τα δοκάρια του δικέφαλου. Δημοσίευμα εφημερίδας, μάλιστα, κάνει λόγο για... κρυφή επιθυμία του Ιβάν Σαββίδη για τον Ρομπέρτο.

Στη "μάχη" για Ρομπέρτο και ο ΠΑΟΚ!
roberto ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το μεσημέρι του Σαββάτου (27/5) όλοι στον ΠΑΟΚ πάγωσαν με την είδηση του σοβαρού τραυματισμού του Γλύκου. Ο 30άχρονος πορτιέρε υπέστη ρήξη χιαστών και αναμένεται να επιστρέψει στη δράση το 2018. Έτσι, η απόκτηση τερματοφύλακα γίνεται αναγκαία υπόθεση στο στρατόπεδο του δικέφαλου του βορρά, με την εφημερίδα Arena Press να κάνει λόγο για... μπαμ που ετοιμάζεται να "σκάσει".

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ βρίσκονται ανάμεσα σε Ντένις Μπόικο και Ρομπέρτο Χιμένεθ! Αν το όνομα σας φαίνεται γνωστό καλά θυμάστε, αφού πρόκειται για τον πρώην τερματοφύλακα του Ολυμπιακού που... έπαιξε μπάλα και πριν ένα μήνα στα ασπρόμαυρα ρεπορτάζ.

ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ

Όπως αναφέρει η εφημερίδα πριν από ένα περίπου μήνα, ο Ιβάν Σαββίδης βρέθηκε στην Νέα Υόρκη και σε συζητήσεις που είχε σε σύνδεσμο του ΠΑΟΚ, τόνισε πως ψάχνει έναν τερματοφύλακα της αξίας του Ρομπέρτο. Οι εμφανίσεις του Γλύκου, ωστόσο, άλλαξαν τα σχέδια και ο δικέφαλος κοιτούσε στην αγορά για παίκτη που θα ήταν "κάτω" από τον Έλληνα άσο.

Τα πάντα άλλαξαν το Σάββατο μετά το τραυματισμό του Γλύκου και όπως αναφέρει η Arena Press πλέον στο κάδρο έχουν μπει τόσο ο Ρομπέρτο όσο και ο Μπόικο! Οι δικές μας πληροφορίες λένε πως η περίπτωση της Ελλάδας μοιάζει δύσκολη, αφού είναι... απλησίαστος στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στη χώρα μας, ενώ υπάρχει και ένα ξεχωριστό δέσιμο με τον Ολυμπιακό.

Μην ξεχνάμε πως στην Ισπανία τον θεωρούν μία από τις πρώτες μεταγραφές του Μίτσελ στην Μάλαγα, από τη στιγμή που δεν υπολογίζεται από την Εσπανιόλ. Πάντως ο ΠΑΟΚ έχει την οικονομική δυνατότητα να πάει σε μία μεταγραφή επιπέδου "Ρομπέρτο".

Στη "μάχη" για Ρομπέρτο και ο ΠΑΟΚ!

Ν.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK