Στην Νέα Σμύρνη Κετσπάγια, Μαϊστόροβιτς

Ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς είδε τον αγώνα της Κ20 της ΑΕΚ στα Σπάτα με τον Ηρακλή ενώ μετά πήρε για… παρέα τους Ντε Μπαρτόλο-Κετσπάγια και κατηφόρισαν όλοι μαζί για τη Νέα Σμύρνη και τον αγώνα του Πανιωνίου με τη Βέροια.

Στην Νέα Σμύρνη Κετσπάγια, Μαϊστόροβιτς
ketsbaya de bartolo maistorovic ACTION IMAGES PRESS AGENCY

O Nτάνιελ Μαϊστόροβιτς δεν έχασε την ευκαιρία να δει αγωνιζόμενη την ομάδα νέων της ΑΕΚ στο δημοτικό γήπεδο των Σπάτων στην αναμέτρηση κόντρα στον Ηρακλή. Ο τεχνικός διευθυντής της «Ένωσης» παρακολούθησε τη νίκη της ομάδας του Στέλιου Μανωλά (με 1-0) μαζί με τον υπεύθυνο σκάουτινγκ του συλλόγου, Άλεξ Ντε Μπαρτόλο. Ο «Ηitman» και ο Αργεντίνος σκάουτερ πήραν… μεσημεριανό και συνέχισαν την περιοδεία στα γήπεδα, βάζοντας στην παρέα και τον Τιμούρ Κετσπάγια. Οι τρεις τους, το απόγευμα πήγαν στη Νέα Σμύρνη για να δουν τον αγώνα του Πανιωνίου με τη Βέροια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο προσεχές διάστημα θα ακολουθήσει ταξίδι του Μαϊστόροβιτς στο εξωτερικό για μεταγραφικούς λόγους, αφού ο Σουηδός έχει ήδη παρουσιάσει μια λίστα με χαφ και επιθετικούς, ως προεργασία ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Γενάρη.

ΑΚ.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK