Στο Παρίσι ο Μίχελ. Για ποιον;

Ο Λούμπος Μίχελ πηγαίνει για... ψώνια στη γαλλική πρωτεύουσα. Ποιος ποδοσφαιριστής έρχεται πρώτος στο μυαλό και πώς έχει κινηθεί μέχρι τώρα στην αγορά.

Στο Παρίσι ο Μίχελ. Για ποιον;

Το επικείμενο ταξίδι του Λούμπος Μίχελ στο Παρίσι (την Πέμπτη) είναι 100% μεταγραφικό, με τον Σλοβάκο τεχνικό διευθυντή να πετυχαίνει μέχρι τώρα κατά... 50% το στόχο του. Ο Μίχελ ήθελε να το κρατήσει κρυφό, αλλά δεν τα κατάφερε. Μέχρι στιγμής πάντως δεν έχει διαρρεύσει τίποτα για το πρόσωπο που θα κάνει αυτό το ταξίδι.

Η πρώτη "σύνδεση" λόγω χώρας φέρνει το προσκήνιο τον Σεΐκ Εντόι, τον 30χρονο Σενεγαλέζο μέσο της Ανζέ (μένει ελεύθερος τον Ιούνιο), για τον οποίο η εφημερίδα "L' equipe" ανέφερε στις αρχές Ιανουαρίου ότι ο "Δικέφαλος" κατέθεσε πρόταση συμβολαίου στον ποδοσφαιριστή. Μέχρι στιγμής, οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Εντόι δεν έχει κλείσει σε ομάδα.

Πριν από μερικές ημέρες, στην τηλεδιάσκεψη που έγινε στο γήπεδο της Τούμπας, ο Ιβάν Σαββίδης ζήτησε από τους επικεφαλής του αγωνιστικού τμήματος μια λίστα με τους ποδοσφαιριστές που θα πρέπει να αποχωρήσουν και μια δεύτερη με τις μεταγραφικές ανάγκες που προκύπτουν μαζί με τις πρώτες κινήσεις που έχουν γίνει.

Για τον Μίχελ, το μεταγραφικό ταξίδι στο Παρίσι δεν είναι το πρώτο, καθώς έχουν προηγηθεί τουλάχιστον τέσσερα τους τελευταίους δυο μήνες. Μάλιστα ο Σλοβάκος τεχνικός διευθυντής έχει δουλέψει αρκετά προκειμένου οι πρώτοι μεταγραφικοί στόχοι που έχουν τεθεί να κλείσουν και να βρίσκονται από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας στην Θεσσαλονίκη.

ΤΣΑΚ

News 24/7

24MEDIA NETWORK